'Outlander' seizoen 6 wordt hartverscheurend

'Outlander' seizoen 6 wordt hartverscheurend

Het nieuwe seizoen van hitserie Outlander wordt nog zwaar om te zien.

Jim Pedd, 20 september 2021 om 08:03

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Caitriona Balfe, die de rol van Claire speelt in Outlander, stelt dat het verhaal van het aankomende zesde seizoen van de serie hartverscheurend zal zijn.
De historische dramaserie ging in 2014 van start op Starz. Elk seizoen baseert zich weer op een van de boeken van schrijfster Diana Gabaldon. Het vijfde seizoen focustte zich op het verhaal van The Fiery Cross en begin volgend jaar is het zesde te zien. Zeker is ook al dat we een zevende seizoen krijgen.

Hartverscheurend Outlander
De serie Outlander is het verhaal van Claire Randall. Zij is een Engelse zuster uit de Tweede Wereldoorlog die ineens terecht komt in het jaar 1743, waar ze verliefd wordt op de Highlander jamie Fraser. Hun avonturen brengen hen naar verschillende tijden, maar ze eindigen in de Verenigde Staten, net op tijd voor de Amerikaanse Revolutie.

Tegenover Entertainment Weekly vertelde de actrice dat Outlander een hartverscheurend conflict heeft dat centraal staat in het aankomende zesde seizoen.

Bovendien heeft ze een heel nieuwe familie in de gemeenschap Fraser's Rich, waaronder patriarch Tom Christie en zijn kinderen Allan en Malva.

"Outlander heeft geweldige schurken en slechteriken. Maar de Christie's zijn geen typische schurken, dat is heel goed en verfrissend." Bovendien: "bouwen Claire en Malva een fijne band op. Dat is heel destabiliserend voor Claire en echt hartverscheurend. Maar ze komen allemaal terecht in een verschrikkelijk conflict."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Outlander, Seizoen 6, netflix, Caitriona Balfe

Informatie over de serie: Outlander

Populair nieuws