Foto 'The Wheel of Time' toont duister duo

De grote Amazon Prime Video serie start in november en deze belooft heel wat.

Bram de Groot, 20-09-2021 09:59

De serie The Wheel of Time van Prime Video belooft een grootse serie te gaan worden. Het verhaal van "Het Rad des Tijds" van schrijver James Oliver Rigney, Jr. onder het pseudoniem Robert Jordan, wordt vergeleken met Game of Thrones.
Opvallend is wel dat de vijftien The Wheel of Time-boeken er eerder waren dan de boeken van George R.R. Martin. Uiteraard zegt dit niet per se iets over de kwaliteit van de serie van showrunner Rafe Judkins.

Nieuwe foto The Wheel of Time
Hieronder zie je een nieuwe foto uit The Wheel of Time via Entertainment Weekly, met daarop twee personages uit de show. In The Wheel of Time zien we Rosamund Pike als Moiraine, een lid van de mystieke orde die alleen voor vrouwen is, de Aes Sedai genaamd.

Ze moet drie jonge dorpsmannen - Rand (Josha Stradowski), Mat (Barney Harris) en Perrin (Marcus Rutherford) - redden van duistere krachten. Ze weet dat een van hen de lang geprofeteerde messias is die bekend staat als de Dragon; ze weet alleen niet zeker wie het is.

The Wheel of Time start op 19 november op Prime Video.

Bron: Entertainment Weekly

Lees meer over: The Wheel of Time, Het Rad des Tijds, Rosamund Pike, Josha Stradowski, Marcus Rutherford, Zoe Robins, Barney Harris, Madeleine Madden, Amazon Prime Video

Populair nieuws