search
Foto Marvels 'Hawkeye' met oude en nieuwe Avenger
Series / Foto's

Foto Marvels 'Hawkeye' met oude en nieuwe Avenger

Hawkeye gaat uiteraard vooral over Clint Barton van Jeremy Renner en Kate Bishop van Hailee Steinfeld.

Verleden week kregen we teaser trailer te zien voor de volgende live action Marvel-serie die op Disney+ moet gaan verschijnen. En dan hebben we het uiteraard over Hawkeye waarin we te zien krijgen hoe de pijl en boog wordt overgedragen aan een nieuwe Hawkeye.

Het is uiteraard Clint Barton van Jeremy Renner die met pensioen gaat. Hij gaat in de zesdelige serie Kate Bishop van Hailee Steinfeld opleiden om ongetwijfeld uiteindelijk uit te groeien tot een (Young) Avenger.

Nieuwe foto Hawkeye
Degene die dolgraag de serie wil zien, moet nog wel even wachten. De eerste aflevering wordt op 24 november op Disney+ gezet. Overigens zie je nog meer bekende namen in de serie, met onder meer Vera Farmiga als Eleanor Bishop, Fra Fee als Kazi, Tony Dalton als Jack Duquesne, Alaqua Cox als Maya Lopez / Echo en Florence Pugh als Yelena Belova / Black Widow.

"We hebben van hem een familieman gemaakt," zei uitvoerend producent Trinh Tran tegen Entertainment Weekly. "Een serieuzer personage dat no-nonsense is en doet wat hij moet doen om de missie te volbrengen. Maar nu neemt hij het op tegen Kate, die heel energierijk is - en soms vervelend. We gaan zien wat de twee ervan maken."

Hieronder een nieuwe foto van het duo Clint Barton en Kate Bishop, via Entertainment Weekly.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen