search
Nieuw op Netflix: 'Love on the Spectrum' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Love on the Spectrum' seizoen 2

Het tweede seizoen is vanaf dinsdag 21 september 2021 te bekijken op streamingdienst Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van de serie Love on the Spectrum is erin geslaagd om heel wat harten te veroveren. Vanaf morgen, dinsdag 21 september 2021 is ook het tweede seizoen te bekijken bij streamingdienst Netflix.

In het eerste seizoen van de reeks zagen we hoe mensen met autisme alles in het werk stelden om de liefde van hun leven te vinden. Dat dit een behoorlijke uitdaging is mag duidelijk zijn.

In totaal gingen zeven verschillende jongvolwassenen in het eerste seizoen van de reeks op zoek naar de liefde van hun leven. Op z'n minst resulteerde dit in een aantal ronduit hartverwarmende dates.

21 september
Voor wie het eerste seizoen van Love on the Spectrum wel kon smaken is er nu in ieder geval uitstekend nieuws. Het tweede seizoen van de reeks is namelijk te bekijken bij Netflix vanaf morgen, dinsdag 21 september 2021.

Wil je alvast een voorsmaakje van welke fijne dates je weer mag verwachten in het tweede seizoen van deze serie? Dan kan je alvast even een blik werpen op de hieronder terug te vinden trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen