'The Boys' steekt een middelvinger op naar de Emmy's

'The Boys' steekt middelvinger op naar de Emmy's

De serie The Boys laat duidelijk merken het niet eens te zijn met de Emmy-snub.

Jim Pedd, 21 september 2021 om 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De 73ste Primetime Emmy Awards vonden afgelopen zondagnacht plaats. Amazon-serie The Boys werd genomineerd voor twee prijzen, maar dat is niet genoeg voor Vought International.
Vought is het fictieve bedrijf achter de superhelden en kondigde zijn eigen prijzenuitreiking aan. Vought kondigde op Twitter aan dat "alle Vought+ Originals" Supie Awards wonnen.

Vought+
Vought+ is natuurlijk geen echte streamingdienst. De 'originals' zijn geen echte programma's en de Supie Awards zijn ook niet echt. Maar de parodieën zijn behoorlijk tof.

Heerlijk is bijvoorbeeld de serie Homelander: Brightest Night, een 48 uur durende, 18-delige miniserie over het leven van de held. Daarin speelt Homelander zijn eigen hoofdrol, in elk aspect, bijvoorbeeld met flashbacks en reenactments. Ook mooi: A-Train die een bruut klinkende gewichtsverlies-serie maakte genaamd Run Yourself Thin.

De faux programma's en Supie Awards zijn een nieuwste toevoeging aan de vele parodieën die Amazon deelt via het Vought International Twitter-account.The Boys rondde vorige week de opnames van zijn derde seizoen af. We krijgen het oorsprongsverhaal van Soldier Boy te zien, en daarmee ook meer van de geschiedenis van de superhelden.
Bron: Comic Book

Lees meer over: The Boys, Emmy Awards, Prime Video, Amazon

Populair nieuws