Netflix gunt een van zijn grootste hits nog eens twee extra seizoenen

Netflix gunt grote hit nog eens twee seizoenen

Virgin River van Netflix krijgt twee nieuwe seizoenen horen we vandaag.

Jim Pedd, 22 september 2021 om 07:46

Netflix heeft de serie Virgin River vernieuwd voor nog eens twee seizoenen. Nummers vier en vijf zijn dus al besteld.
Gek is dat niet, aangezien de serie een grote hit is geworden sinds deze in december 2019 debuteerde. Netflix besloot daarna seizoen twee en drie op fast track te zetten. Seizoen 3 was in juli te zien, waarna het de best bekeken streamingserie van dat moment werd volgens Nielsen.

Vierde en vijfde seizoen
En nu horen we dus dat Netflix een vierde en een vijfde seizoen wil maken. Niet gek ook gezien de cliffhangers waarmee het vorige seizoen eindigde.

Zo zagen we dat Hope levensreddende operaties behoeft. Verder is Brady gearresteerd voor het mogelijke neerschieten van Jack, het huis van Preacher is bestormd door de pa van Chris en er is veel meer aan de hand en met name mis.

Kortom: er is genoeg materiaal om een nieuw seizoen mee te maken. En Netflix heeft besloten om er maar liefst twee te bestellen!

De serie is gebaseerd op de boekenreeks van Robyn Carr en volgt Melina 'Mel' Monroe. Zij is een vrouw die reageert op de advertentie om aan de slag te gaan als verloskundige in het stadje Virgin River. Maar het leven daar is niet heel gemakkelijk.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Virgin River, Netflix, Sue Tenney

Populair nieuws