Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix

Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix

Het was weer een opmerkelijk weekje op streamingdienst Netflix als we zo kijken.

Jim Pedd, 2 augustus 2021 om 10:23

Net als elke zondag, kijken we ook deze week weer naar de drie best bekeken series op Netflix van dit moment. En wat blijkt? Wij Nederlanders houden echt ontzettend van dramaseries.
Voor de derde week op rij staat de serie Virgin River weer bovenaan. En voor de tweede week op rij is de nummer twee de serie Suits. Enkel Love is Blind After the Altar is nieuw in de top drie.

De top drie
De top drie van deze week is als volgt:

1. Virgin River: Voor de derde week op rij op de nummer één, een knappe prestatie. In het derde seizoen steunen zij elkaar door dik en dun: sterfgevallen, brand, voogdijperikelen, scheidingen en nog veel meer.

2. Suits: Suits staat nog altijd stabiel op de tweede plaats. Het is de tweede week dat het zo zit. De firma komt in dit seizoen onder streng nieuw toezicht te staan, en iedere partner moet verantwoording afleggen. Mike Ross keert terug en neemt het op tegen zijn oude mentor Harvey.

3. Love is Blind After the Altar: Deze unscripted serie staat nu bovenaan en kreeg maar liefst twee Emmy-nominaties. Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.
Lees meer over: Netflix, Top 3, Virgin River, Suits, Love is blind after the altar

Populair nieuws