Hier gaat 'Succession' seizoen 3 over

Hier gaat 'Succession' seizoen 3 over

Hitserie Succession gaat echt nog harder worden dan de serie al was op HBO.

Jim Pedd, 24 september 2021 om 06:00

Succession-acteur Jeremy Strong vertelt hoe het derde seizoen van de serie kijkt naar de 'bevrijding' van Kendall Roy. De serie ging in juni 2018 van start op HBO en is een satirische komedie die draait om de disfunctionele familie Roy.
Die is eigenaar van een wereldwijd entertainmentbedrijf genaamd Waystar RoyCo. De kinderen van Logan Roy (een rol van Brian Cox) strijden tegen elkaar over de controle van het bedrijf van hun vader.

Bevrijde Kendall
De finale van het tweede seizoen bevatte een wel heel grote schokkende finale. Kendall zou eigenlijk de schuld op zich nemen voor een schandaal in de cruise-divisie van Waystar. De schandalen gingen door, maar Kendall verraste iedereen door tijdens de persconferentie de schuld direct bij zijn vader te leggen. Hij kondigde zelfs aan dat zijn vader niet het hoofd van Waystar zou moeten zijn.

Vanaf 17 oktober zien we het nieuwe seizoen en in een interview vertelde Strong wat volgens hem aan zit te komen:

"Er is een soort transitiefase waarin ik van de ene naar de andere staat ging. Voor mijn gevoel was het bij die persconferentie alsof ik onder de Bodhi-boom had gezeten en een moment van helderheid beleefde, wat voor Kendall verlichting en bevrijding was. Dus we zien een herboren Kendall aan het begin van het seizoen. Iemand die het gevoel heeft zich eindelijk vrijgevochten te hebben."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Succession, HBO, Jeremy Strong, Kendall

Populair nieuws