Hoe gaat 'Succession' verder? Kijk de trailer voor seizoen 3

Hoe gaat 'Succession' verder? Check de trailer!

De familie Roy keert volgende maand terug op HBO / Ziggo Movies & Series.

Bram de Groot, 18-09-2021 19:39

Een van de grote successen van HBO van de afgelopen jaren is ongetwijfeld de dramaserie Succession die in 2018 startte en bedacht werd en geschreven wordt door Jesse Armstrong. Binnenkort start het derde seizoen en hieronder zie je de trailer hiervoor.
De serie is wat betreft de kijkcijfers geen kanon als Game of Thrones, maar de serie wist al heel wat prijzen in de wacht te slepen. Zo werd al de belangrijkste Emmy gewonnen, naast vele andere Emmy's. Ook de Writers Guild of America Awards is onder de indruk van de show.

Trailer seizoen 3
Hieronder zie je de trailer voor het derde seizoen van Succession. Je kunt de eerste twee seizoenen kijken op Ziggo Movies & Series.


Vanaf 17 oktober op HBO
Succession volgt het leven van de familie Roy terwijl ze nadenken over hun toekomst zodra hun bejaarde vader afstand begint te nemen van het media- en entertainmentconglomeraat dat ze beheersen.

Uiteraard zie je weer rollen van onder meer Hiam Abbass als Marcia "Marcy" Roy, Nicholas Braun als Greg Hirsch, Brian Cox als Logan Roy, Kieran Culkin als Roman Roy, Peter Friedman als Frank Vernon en Natalie Gold als Rava Roy. Vanaf 17 oktober gaat Succession verder op HBO.Bron: HBO

Lees meer over: Succession, HBO, Brian Cox, Hiam Abbass, Nicholas Braun, 2018, Dvd

Populair nieuws