'Succession' hint nu al op een gevaarlijk derde seizoen

Succession hint nu al op een gevaarlijk 3e seizoen

HBO hint op een derde seizoen voor Succession waarin bondgenootschappen gaan wisselen.

Jim Pedd, 17 september 2021 om 07:19

De posters voor het derde seizoen van Succession lijken te hinten op groot verraad binnen de familie Roy. Dat is pas marketing!
De dramedy debuteerde in 2018 op HBO en draait om de bijzonder disfunctionele en obsceen rijke Roy-familie. Zij zijn de eigenaars van het mediabedrijf Waystar RoyCo, een wereldwijd groot en succesvol bedrijf. De kinderen van Logan Roy, de oprichter van het bedrijf, staan centraal. Ze vechten en proberen het bedrijf over te nemen.

Overal verraad
Het begint erop te lijken dat Succession straks vol verraad zit in het derde seizoen. Daarvan hadden we natuurlijk al het een en ander gezien in de afgelopen twee seizoenen.

Aan het einde van het tweede seizoen werd verwacht dat Kendall de schuld op zich zou nemen voor de fouten van zijn vader. Maar dat deed hij niet: tijdens een persconferentie deed hij dat juist niet. Heel even leek Logan trots op zijn zoon, maar de strijd gaat nu natuurlijk beginnen.

De beelden die zijn vrijgegeven laten zien dat de familie Roy moet gaan kiezen wie ze vertrouwen. Nieuwe posters spelen met precies dat feit, want de verschillende posters laten verschillende allianties zien.

Zo is er een poster waarin Shiv en Roman achter Logan lopen, maar Tom achter Kendall loopt. Op een andere poster zien we Shiv aan de kant van Kendall en hebben Roman en Tom zich aan de kant van Logan geplaatst. En weer een poster laat zien dat SHiv en Tom achter Team Logan staan en Roman juist achter oudere broer Kendall.

Kortom: dit seizoen wordt nog interessant als het op verschillende allianties aankomt.


Bron: Screen Rant

Lees meer over: HBO, Succession, Jesse Armstrong, Jeremy Strong

Populair nieuws