'Cowboy Bebop' van Netflix zoekt de controverse

De serie zoekt duidelijk de controverse op bij zijn fans. Als dat maar goed gaat!

Jim Pedd, 24 september 2021 11:45

Fans van de originele Cowboy Bebop-anime zullen opgelucht zijn dat de serie van Netflix bouwt op het canon. Maar ook wat bijzonder opkijken bij het nieuws dat de serie ook het canon uitbreidt en de mythologie van de franchise gaat vergroten.
Showrunner Andre Nemec sprak met Entertainment Weekly over zijn aankomende serie. Hij belooft fans enorm tegemoet te zullen komen met zijn live-action verfilming, maar heeft ook een kleine waarschuwing: de serie van Netflix bouwt ook voort op het canon.

Cowboy Bebop
"Ik beloof je dat we de oorspronkelijke anime nooit weg zullen nemen van de puristen. Die zal altijd bestaan," begon Nemec tijdens het interview dat hij gaf.

"Ik denk dat we goed werk hebben verricht en het canon niet verstoren op welke manier dan ook. Maar wat we wel doen is wat extra blikken geven op de wereld die opgebouwd was."

Hij ziet de Netflix-serie dan ook vooral als een "uitbreiding aan het canon". Wat betekent dat er ook nieuwe toevoegingen zijn gedaan aan de mythologie.

We volgen John Cho in de rol van Spike, een man die samen met twee anderen door het zonnestelsel op zoek is naar nieuwe klussen om te klaren als premiejager. Vanaf 19 november kan je de serie streamen.
Bron: EW

Lees meer over: Cowboy Bebop, Netflix, John Cho

Populair nieuws