Nieuwe Netflix-hoofdpersoon is heel gladjes

Cowboy Bebop ziet er heel tof uit op deze nieuwe foto van de serie.

Jim Pedd, 19 september 2021 11:09

De live-action verfilming die Netflix maakt van de populaire anime Cowboy Bebop is in november te zien. Hoewel er nog geen trailer is vrijgegeven, kregen we de afgelopen weken al een aantal foto's te zien. Zo dus ook vandaag.
Dankzij de fall preview van Entertainment Weekly, is er een nieuwe blik op John Cho als de onweerstaanbare Spike Spiegel.

Foute keuze?
Sommige fans vonden dat Cho geen goede keuze was voor de rol van Spike toen hij gecast werd. Maar het valt niet te ontkennen dat hij eigenlijk wel lijkt op zijn tegenhanger uit de anime.

De vraag is nu vooral of de Netflix-serie erin slaagt om fans van de anime uit de jaren negentig aan boord te krijgen. De anime werd bedacht door Shinichirō Watanabe en volgt een groepje premiejagers aan boord van hun ruimteschip, de Bebop.Vanaf 16 november kan je de show streamen. Niet alleen zien we Spike Spiegel, ook krijgen we Jet Black en Faye Valentine te zien. Zij jagen op de gevaarlijkste premiejagers van het zonnestelsel, doen alles voor de juiste prijs. Maar hun verleden begint hen in te halen.

De serie wordt geschreven door Christopher Yost, die ook dienst doet als showrunner samen met Andre Nemec.
Bron: EW

Lees meer over: Cowboy Bebop, Netflix, John Cho

Populair nieuws