search
Netflix-original 'Young Royals' krijgt tweede seizoen

Netflix-original 'Young Royals' krijgt tweede seizoen

Het eerste seizoen van de gloednieuwe original wist vriend en vijand te verrassen...

Geoffrey Ketels
Heb jij ook zo genoten van het eerste seizoen van de nieuwe Netflix-original Young Royals? Dan is er nu goed nieuws voor jou. Er verschijnt namelijk met zekerheid ook nog een tweede seizoen!

De cast van de Zweedse serie heeft de aankondiging van het tweede seizoen zelf de wereld ingestuurd. Dit gebeurde door middel van een tweet voorzien van een filmpje.

2022
Meteen bij de aankondiging van het tweede seizoen werd ook aangegeven dat we deze in het komende jaar 2022 zullen mogen verwachten. Wanneer dat dan precies zal zijn is echter niet bekend.

De serie Young Royals vertelt het verhaal van Prins Wilhelm. Hij komt terecht op een prestigieuze kostschool waar hij de mogelijkheid krijgt om zichzelf echt te gaan ontdekken.

Het eerste seizoen is niet alleen ontzettend goed bekeken, daarnaast is het eveneens zo dat ook de scores op gespecialiseerde websites meer dan aardig zijn. Onder meer op de website IMDB krijgt de serie bijvoorbeeld een score van 8,6/10.

Heb jij nog helemaal niets gezien van deze prachtige serie van Zweedse bodem? Dan zou je even de onderstaande trailer kunnen bekijken!Aanbevolen artikelen