Topdrukte op Netflix met 17 (!) nieuwe series

Topdrukte op Netflix met 17 (!) nieuwe series

Netflix voegde maar liefst 17 series nieuw toe deze week en dat is echt veel.

Jim Pedd, 24 september 2021 om 21:48

Het was een uiterst drukke week op Netflix. We zetten alle 17 nieuwe toevoegingen op een rij. Check ze hier:
Chesapeake Shores (S05E06): De bruiloft van Jess en David komt eraan en Abby en Bree zoeken een date. Abby neemt het op tegen Evan. Connor plant zijn toekomst.

Supergirl (S06E12): In haar rol als Guardian zoekt Kelly hulp bij haar vrienden na een instorting van een gebouw, maar ze realiseert zich al snel dat zij de grotere problemen niet zien.

Riverdale (S05E17): Nadat ze vreselijk nieuws heeft ontvangen, vraagt Tabitha hulp aan Betty en Jughead. Chad smeedt een plan met Hiram. Een schokkende gebeurtenis schudt Riverdale wakker.

Crime Stories: India Detectives (1 seizoen): De camera's die de politie van Bengaluru tijdens het werk volgen, bieden een zeldzame blik op de complexe en uitdagende interne werking van vier grote misdaadonderzoeken.

Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan (1 seizoen): Eind jaren 70 beweert een beschuldigde serieverkrachter dat zijn gedrag wordt bepaald door meerdere persoonlijkheden. De gerechtelijke strijd houdt Amerika in de ban.

The Circle (3 seizoenen): Status en strategie botsen in deze combinatie van sociaal experiment en competitieserie waarin onlinedeelnemers zich een weg flirten, bonden en faken naar 100.000 dollar.

Bangkok Breaking (1 seizoen): Een man die de kost probeert te verdienen in Bangkok, gaat bij een reddingsdienst werken en komt erachter dat hij een samenzwering in de stad moet ontrafelen.

Superstore seizoen 1-5: Een kijk op de levens van de medewerkers in een grote dozenwinkel.

Love on the Spectrum seizoen 2: Liefde vinden kan voor iedereen moeilijk zijn. Voor jongvolwassenen in het autismespectrum is het verkennen van de onvoorspelbare wereld van dating nog ingewikkelder.

Dear White People volume 4: Studenten van kleur krijgen te maken met dagelijkse vernederingen en achterbaks gekonkel op een Ivy League-universiteit die lang niet zo liberaal is als deze zelf denkt.

Jaguar: In de jaren 60 sluit een overlevende van de Holocaust zich aan bij een groep agenten op zoek naar gerechtigheid en de honderden nazi's die na WO II naar Spanje vluchtten.

Hospital Playlist seizoen 2: Vijf artsen, die al een vriendschapsband hebben sinds hun studie geneeskunde, werken samen in één ziekenhuis als collega's in de vipvleugel.

Pose seizoen 3: In 1987 start de in de ballroomscene bekende lhbt'er Blanca haar eigen huis en neemt een getalenteerde danser en een op een yuppie verliefde prostituee onder haar hoede.

Jailbirds New Orleans: Ruzie, geflirt en gepraat vindt plaats tussen de vrouwen in het Orleans Justice Centre, een brute realityserie.

Blood & Water seizoen 2: Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.

Midnight Mass: Na de komst van een mysterieuze priester gebeuren er miraculeuze dingen en verschijnen er beangstigende voortekenen. Van de maker van 'The Haunting of Hill House'.

Ganglands (Braqueurs): Als zijn nichtje het pad kruist met een gewelddadige en machtige drugsbaron, komt de dief Mehdi met zijn crew lijnrecht tegenover hem te staan.

Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht

Populair nieuws