Vierde seizoen 'Dynasty' binnenkort te bekijken op Netflix

Seizoen 4 'Dynasty' snel te bekijken op Netflix

Goed nieuws voor de fans die reeds even uitkijken naar de lancering van het vierde seizoen...

Geoffrey Ketels, 24 september 2021 om 18:39

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans van de successerie Dynasty kunnen binnenkort na lang wachten eindelijk aan de slag met het vierde seizoen op Netflix.
Eindelijk is er nog eens goed nieuws voor fans van de serie Dynasty. Zij zagen het vervolg van hun serie, uiteraard mede als gevolg van de COVID-19 pandemie verschillende keren uitgesteld worden. Nu is er eindelijk licht aan het einde van de tunnel. Het vierde seizoen is namelijk zeer binnenkort bij Netflix te bekijken.

Ongelofelijk populair
Net als de originele serie is ook deze remake ongelofelijk populair. Zo bewijst ook de score die ze krijgt op gespecialiseerde websites. Onder meer op IMDB valt een score af te lezen van een meer dan aardige 7,3/10.

De populariteit van de reeks heeft ervoor gezorgd dat er ondertussen ook al een vijfde seizoen is aangekondigd. Wanneer we deze kunnen verwachten is tot dusver uiteraard nog niet bekend.

In ieder geval, kan jij al niet meer wachten om met het vierde seizoen van de reeks aan de slag te gaan? Dan moet je 22 oktober 2021 alvast in je agenda zetten. Dan staat het vierde seizoen namelijk online bij Netflix.


Lees meer over: Dynasty, serie, series, Netflix

Populair nieuws