Huh!? 'Supergirl' is nog niet klaar of er komt al een nieuwe serie

Supergirl nog niet klaar of er komt al een nieuwe

De serie Supergirl van The CW is pas net voorbij maar nu al komt er een nieuwe!?

Jim Pedd, 25 september 2021 om 11:55

The CW-serie Supergirl is nog niet voorbij, of er wordt al gesproken over een nieuwe serie. We horen nu namelijk dat Sasha Calle, de filmversie van het personage, ook haar debuut in een serie op HBO Max zou maken.
Dat zou pas bijzonder nieuws zijn, want mocht het zover komen, zou de serie haar solofilm die aangekondigd werd en exclusief op HBO Max te zien zou zijn, vervangen. Daarmee gebeurt er iets bijzonders met actrice Calle, die debuteert in The Flash.

Bruce Wayne!
That Hashtag Show, die met dit nieuws naar buiten kwam, meldt dat Calle in de serie te zien is en dat naast haar ook Michael Keaton's Bruce Wayne/Batman zou figureren. Superman is niet te zien in de serie.

Verder stelt That Hashtag Show dat de keuze om er een serie van te maken, komt doordat het script te lang was. Het creatieve team vond dat ze meer verhaal hadden te vertellen dan in een film zou passen.

Het is een onwaarschijnlijk verhaal, maar niets is onmogelijk tegenwoordig door de opkomst van streamingdiensten.

De vraag is welk verhaal deze serie gaat vertellen. Krijgen we weer te zien hoe het nichtje van Superman naar Aarde komt om over Kal-El te waken en van koers raakt en daardoor decennia later arriveert?

Supergirl van The CW is op Netflix te zien.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Supergirl, Sasha Calle, HBO max

Informatie over de serie: Supergirl

Populair nieuws