search

Ons nieuws van zaterdag 25 september 2021

'Vikings: Valhalla' onthult eindelijk de eerste beelden
Series / Nieuws

'Vikings: Valhalla' onthult eindelijk de eerste beelden

Check hier de allereerste trailer voor de serie Vikings: Valhalla van Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vikings: Valhalla brengt de kijker honderd jaar in de toekomst. Dat nadat de supergrote hit Vikings na zes seizoenen tot een einde kwam.

Netflix gaf tijdens het gigantische fanevent TUDUM, waar we blikken op heel wat films en series van Netflix te zien kregen, ook een eerste blik op de iconische Vikingen die centraal staan in deze - hopelijk - nieuwe saga.

Vikings: Valhalla-teaser
De serie Vikings: Valhalla is gemaakt door Vikings-medebedenker Jeb Stuart en volgt de avonturen van een paar van de bekendste en meest beruchte namen uit de Noorse geschiedenis.

Centraal staan met name Viking-heerser Harald Hardrada (Leo Suter), samen met avonturier Leif Eriksson (Sam Corlett) en de Oud-Noorse religieus leider Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson), de zoon en dochter van Vikings-personage Erik the Red (Eric Johnson).

Hieronder kan je de toffe teaser bekijken:



Vikings is in z'n geheel op Netflix te streamen. Wanneer je Vikings: Valhalla kan zien is nog niet bekend. Overigens weten we al dat de serie nog twee nieuwe seizoenen krijgt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-serie 'House of the Dragon' krijgt impuls
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-serie 'House of the Dragon' krijgt impuls

Vele nieuwe namen voor de grote HBO-serie over het begin van het einde van House Targaryen.

Net als de moederserie Game of Thrones zal ook de prequelserie House of the Dragon een enorme cast hebben. Zo zijn er al belangrijke rollen voor namen als Paddy Considine, Emma D'Arcy, Olivia Cooke, Matt Smith en Rhys Ifans.

Nu wordt via HBO duidelijk dat Graham McTavish (Ser Harrold Westerling), Matthew Needham (Larys Strong), Bill Paterson (Lord Lyman Beesbury), Gavin Spokes (Lord Lyonel Strong), Ryan Corr (Ser Harwin 'Breakbones' Strong), Jefferson Hall (tweeling Lords Jason én Tyland Lannister) en David Horovitch (Grand Maester Mellos) zich bij de enorme cast van de serie hebben gevoegd.

House of the Dragon is gebaseerd op het boek Fire & Blood uit 2018 van schrijver George R. R. Martin. De serie speelt zich af vóór de gebeurtenissen van Game of Thrones en vertelt het begin van het einde van House Targaryen.

Grote namen voor House of the Dragon
De namen werden aangekondigd via het Twitter-account van de HBO-serie en daarbij werd ook de tekst "Fire cannot kill a dragon" meegegeven. Game of Thrones: House of the Dragon verschijnt ergens in 2022 op HBO Max. Hopelijk is de streamingdienst tegen die tijd ook beschikbaar in Nederland.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult het zeer duistere 'The Sandman'!
Series / Trailer

Netflix onthult het zeer duistere 'The Sandman'!

De Lord of Dreams komen er aan! Check de eerste beelden.

Netflix werkt al even aan The Sandman, een serie die gebaseerd wordt op de strips van schrijver Neil Gaiman en tekenaars Sam Keith en Mike Dringenberg. De streaming heeft vandaag tijdens de TUDUM-avond de eerste beelden onthuld.

In The Sandman is de Lord of Dreams ontboden en gevangen genomen door sterfelijke mensen. Eenmaal bevrijd uit zijn gevangenschap, zal deze eeuwige heerser van Dreams zich realiseren dat zijn problemen nog maar net begonnen zijn. Dream wordt gespeeld door Tom Sturridge.

Eerste beelden The Sandman
Hieronder dan die eerste beelden uit The Sandman van showrunner Allan Heinberg en uitvoerend producenten zijn Neil Gaiman en David S. Goyer. Aanvullende rollen zijn er voor Gwendoline Christie, Vivienne Acheampong, Boyd Holbrook, Charles Dance, Asim Chaudhry en Sanjeev Bhaskar.



Het is nog onduidelijk wanneer de serie gaat verschijnen, al zegt de trailer dat deze "binnenkort" verschijnt. Hieronder zie je ook een mooie vergelijking tussen de trailer en het bronmateriaal van DC Comics.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk eerste beelden van Netflix-hit 'Ozark' seizoen 4
Series / Video/clip/featurette

Eindelijk eerste beelden van Netflix-hit 'Ozark' seizoen 4

Ozark gaat in 2022 van start met zijn vierde en laatste seizoen op Netflix.

Netflix heeft de eerste blik op het langverwachte vierde seizoen van Ozark onthuld. Die high-octane-misdaadserie ziet er heel tof uit.

Met seizoen 1 tot en met 3 kwam Netflix met tien afleveringen per seizoen. Dit laatste seizoen is iets groter, met in totaal veertien afleveringen die in twee delen gelanceerd worden. Netflix komt met elk deel met zeven afleveringen en kwam vandaag met de eerste beelden van het laatste seizoen.

De eerste beelden
Acteur Jason Bateman liet zelf al weten dat we de eerste beelden te zien kregen. En die zien we op z'n zachtst gezegd een beetje vreemd uit. Precies zoals Jason Bateman al beloofde.

Het laatste seizoen is in de loop van 2022 te zien. Hieronder kan je de nieuwe beelden zien:



In Ozark volgen we de familie Byrde. Zij verhuizen vanuit de suburbs van Chicago naar Missouri, waar ze een witwaspraktijk starten. Tegelijk gaat het helemaal mis, want ze krijgen te maken met lokale criminelen die niet gediend zijn van hun aanwezigheid.

Je kan Ozark kijken op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things' seizoen 4 onthult bizarre teaser
Series / Video/clip/featurette

'Stranger Things' seizoen 4 onthult bizarre teaser

Netflix onthult weer nieuwe beelden van het vierde seizoen van Stranger Things.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vandaag is echt een topdag voor fans met Netflix. Er komen in het kader van TUDUM namelijk heel wat teasers en trailers online.

Vandaag is ook de nieuwe teaser vrijgegeven voor het vierde seizoen van Stranger Things. Netflix kwam met de op een na laatste teaser en ditmaal eentje waarin niemand minder dan Robert Englund te zien is!

Stranger Things-teaser
De nieuwste teaser ziet er heel tof uit. We wisten al dat A Nightmare on Elm Street-acteur Robert Englund een rol zou hebben. Hij is te zien als Victor Creel en nu weten we ook wie dat precies is.

Englund's casting werd al aangekondigd en kreeg toen een heel korte omschrijving. "Victor is een gestoorde en intimiderende man die gevangen gezet is in een psychiatrisch ziekenhuis voor een gruwelijke moord die hij in de jaren 1950 gepleegd heeft."

En precies hem zien we nu voorbij komen in de trailer. Hieronder de beelden van Creel House:



Je had het al geraden: Stranger Things is op Netflix te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ had weer een topweek: dit is er nieuw
Series / Streaming-diensten

Disney+ had weer een topweek: dit is er nieuw

We zetten alle nieuwe series voor je op een rij op Disney+. Check ze hier!

Disney+ had weer een lekkere week met nieuwe series. We zetten alle nieuwe toevoegingen voor je op een rij.

Star Wars Visions: Deze anthologie zet al zijn afleveringen in een ruk online. Japanse anime-studio's kregen de kans om hun eigen visie op de franchise te realiseren.

Danger Decoded (seizoen 1): Wist je dat de kans groter is dat je dood gaat door uit bed te vallen dan door een vliegtuigcrash? Of dat er elk jaar 185 gebouwen onverwachts in elkaar storten in het Verenigd Koninkrijk? In deze serie zet men de grootste ongelukken en kansen op de dood op een rij.

One Mississippi (seizoen 1 en 2): In deze semi-autobiografische serie volgen we Tig Notaro die na de plotselinge dood van haar moeder weer terug keert naar haar geboortestad.

The Orville (seizoen 1 en 2): De bemanning van het schip The Orville beleeft grote avonturen in het sterrenstelsel.

Inside The X-Files (seizoen 10 en 11): Deze serie is een behind-the-scenes blik op de serie. We zien interview met de cast en met bedenker Chris Carter.

Y: The Last Man (aflevering 1-3): Yorick Brown is het laatste zoogdier op Aarde met een Y-chromosoom, samen met zijn aapje Ampersand. In deze nieuwe wereld proberen ze te overleven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste recensies 'Game of Thrones'-achtige 'Foundation': De moeite waard?
Series / Featured

Eerste recensies 'Game of Thrones'-achtige 'Foundation': De moeite waard?

Is Foundation van Apple TV+ wel de moeite van het kijken waard?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Apple TV+ komt met de serie Foundation, die sinds gisteren te zien is. Met 10 afleveringen wordt het eerste deel verteld van een bijzonder, 1.000 jaar lang, verhaal van schrijver Isaac Asimov.

Foundation heeft een gigantisch budget en indrukwekkende cast met hoofdrollen voor Jared Harris en Lee Pace. Centraal staat wiskundige Hari Seldon die voorspelt dat het Keizerrijk dat vele planeten in bezit heeft ten val komt. Volgens hem kan de duistere periode die daarop volgt ingekort worden tot 1.000 jaar, maar dan moet men wel een soort kennisbank - de Foundation - oprichten. Dat leidt tot veel gedoe.

Eerste recensies
Maar is de serie wel de moeite waard? We zetten recensies voor je op een rij.

Roger Ebert: "De emotionele basis is niet helemaal je van het, maar de serie sleept je wel mee."

San Francisco Chronicle: "Seizoen 1 komt over als een pilot van tien afleveringen voor latere seizoenen. Eentje die net goed genoeg is om ons aangehaakt te houden. Maar het trage tempo laat zien dat er goede redenen zijn waarom Asimov's boeken niet eerder verfilmd werden."

Daily Telegraph: "Er is geen saga te episch voor wat lichtvaardigheid en in dit geval zou het een aantal personages geloofwaardiger gemaakt hebben. En dan zou ik misschien nog wel door de complexiteit zijn gekomen."

Variety : "Met een nieuwe mengeling van personages van Asimov, settings en thema's die passender zijn nu en beter werken op televisie dan het boek, is deze versie van Foundation op z'n best als deze op zichzelf staat."

Giant Freakin Robot: "Foundation is een veelbelovende, maar voorzichtige sci-fi."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix gaat snel door met een van zijn hitseries, 'Emily in Paris'
Series / Nieuws

Netflix gaat snel door met een van zijn hitseries, 'Emily in Paris'

Emily in Paris krijgt gelukkig snel zijn tweede seizoen op Netflix.

Als je fan bent van de populaire serie Emily in Paris van Netflix, dan hebben we goed nieuws voor je. De serie krijgt dit najaar namelijk nog zijn tweede seizoen.

Het eerste seizoen van de serie was vorig jaar oktober op Netflix te zien, waarna het al snel een van de grootste hits van de streamingdienst bleek te zijn. Er keken in de eerste 28 dagen maar liefst 58 miljoen mensen naar de serie.

Tweede seizoen
Het tweede seizoen van Emily in Paris krijgt net als het eerste een tiental afleveringen van elk een half uur. Lily Collins kruipt uiteraard weer in de huid van Emily Cooper.

Haar volgen we als ze onverwacht naar Parijs moet voor haar werk, omdat haar baas zwanger blijkt te zijn. In de Franse hoofdstad moet ze allerlei uitdagingen het hoofd bieden en probeert ze naast de nieuwe liefde, ook te wortelen in Parijs.

Het tweede seizoen laat een Emily zien die meer geworteld is in de stad. En tegelijk worstelt ze nog altijd met alle eigenaardige kanten van het leven in Frankrijk.

Het nieuwe seizoen heeft nog geen precieze releasedatum, maar november lijkt een goede kanshebber.

Je kan Emily in Paris op Netflix streamen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Huh!? 'Supergirl' is nog niet klaar of er komt al een nieuwe serie
Series / Nieuws

Huh!? 'Supergirl' is nog niet klaar of er komt al een nieuwe serie

De serie Supergirl van The CW is pas net voorbij maar nu al komt er een nieuwe!?

The CW-serie Supergirl is nog niet voorbij, of er wordt al gesproken over een nieuwe serie. We horen nu namelijk dat Sasha Calle, de filmversie van het personage, ook haar debuut in een serie op HBO Max zou maken.

Dat zou pas bijzonder nieuws zijn, want mocht het zover komen, zou de serie haar solofilm die aangekondigd werd en exclusief op HBO Max te zien zou zijn, vervangen. Daarmee gebeurt er iets bijzonders met actrice Calle, die debuteert in The Flash.

Bruce Wayne!
That Hashtag Show, die met dit nieuws naar buiten kwam, meldt dat Calle in de serie te zien is en dat naast haar ook Michael Keaton's Bruce Wayne/Batman zou figureren. Superman is niet te zien in de serie.

Verder stelt That Hashtag Show dat de keuze om er een serie van te maken, komt doordat het script te lang was. Het creatieve team vond dat ze meer verhaal hadden te vertellen dan in een film zou passen.

Het is een onwaarschijnlijk verhaal, maar niets is onmogelijk tegenwoordig door de opkomst van streamingdiensten.

De vraag is welk verhaal deze serie gaat vertellen. Krijgen we weer te zien hoe het nichtje van Superman naar Aarde komt om over Kal-El te waken en van koers raakt en daardoor decennia later arriveert?

Supergirl van The CW is op Netflix te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Helaas: Netflix stopt weer met een populaire serie
Series / Nieuws

Helaas: Netflix stopt weer met een populaire serie

Ditmaal moet Derry Girls eraan geloven, een show die Netflix internationaal uitzendt.

Het zijn mooie tijden voor televisie. Maar de manier waarop content uitgegeven wordt is flink veranderd, vooral onder invloed van streamingdiensten.

Hoewel veel zenders nog altijd met 22 afleveringen tellende seizoenen komen, zijn kortere seizoenen tegenwoordig heel erg gewoon geworde. En dat leidt helaas soms ook tot kortere series dan je misschien zou willen. Zo geldt nu dat de populaire sitcom Derry Girls al tot een einde komt.

Derry Girls
De serie die zich in het Ierland van de jaren negentig afspeelt eindigt met zijn derde seizoen. Dat liet bedenker Lisa McGee in een statement weten.

"Het was altijd al de bedoeling om na drie seizoenen te stoppen. Derry Girls is een coming-of-age verhaal dat vijf belachelijke tieners volgt, terwijl zij langzaam, heel langzaam, volwassen worden. En dat in een plek die ze thuis noemen en waarin we Noord-Ierland een hoopgevende tijd zien betreden."

De serie is volgens McGee "een liefdesbrief aan de plaats waar ik vandaan kom en de mensen die mij gevormd hebben. Het was een eer om het te schrijven en ik zal voor altijd trots zijn op wat we bereikt hebben."

Je kan Derry Girls in Nederland op Netflix bekijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Percy Jackson'-schrijver heeft goed nieuws voor je
Series / Nieuws

'Percy Jackson'-schrijver heeft goed nieuws voor je

Het ziet er goed uit met de serie Percy Jackson voor Disney+.

Rick Riordan, de schrijver van Percy Jackson & The Olympians, The Heroes of Olympus en The Trials of Apollo en verschillende spin-offs in zijn moderne mythologische wereld, houdt zijn fans op de hoogte van de ontwikkeling van Disney's plannen om een serie te maken.

De bedoeling is om The Lightning Thief te verfilmen in een eerste seizoen van een langere serie. En dat lijkt wel lekker te gaan als we Riordan mogen geloven.

Het gaat lekker
In een korte blog schrijft Riordan dat het goed gaat met de serie. "ik ben er wel achter gekomen dat het oneindig complex is om een film of een serie te maken. Dus het is niet gek dat we langer nodig hebben dan wanneer ik een boek zou schrijven. Vooral omdat we het goed willen doen!"

De schrijversruimte is volgens de schrijver heel erg druk met het maken van de scenario's en verhalen voor het eerste seizoen. "We werken nu aan de eerste helft, die goedgekeurd moet worden voordat we ons officiële groene licht krijgen."

De hoop van Riordan is om daar eind dit jaar klaar mee te zijn. Dan zouden de productie, casting en opnames in de zomer van 2022 van start kunnen. "Maar dat is slechts een verwachting, pin mij er maar niet op vast!"



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' lost deel van Rick's verdwijning op
Series / Nieuws

'The Walking Dead' lost deel van Rick's verdwijning op

Rick Grimes verdween in seizoen 9, maar we weten nog steeds niet wat er met hem gebeurd is.

Wat gebeurt er na die helikoptervlucht van Jadis en Rick Grimes in The Walking Dead? In het tweede seizoen van de serie The Walking Dead: World Beyond gaan we daar meer over leren.

De spin-off gaat het gat overbruggen tussen dat moment in het negende seizoen en zien we hoe Jadis weer te zien is in het Walking Dead Universe. Dat is voor het eerst sinds 2018 en ditmaal is ze een geëerd commandant van de Civic Republic Military.

Jadis is terug
"In de trailer, als we onthullen dat Jadis inderdaad deel van deze serie zal zijn, zit er wat dialoog dat hoort bij de visual," begon Matt Negrete.

"Ze heeft het erover hoe ze gelooft in de CRM. Ze ziet het als het laatste licht van de wereld. We weten nog niet of ze maar doet alsof, of dat het echt is. Maar dat is wel wat ze zegt."

De in het zwart geklede Jadis heeft in de trailer een nieuwe look en ziet er militair uit. En dat belooft wat. "Ze draagt dat CRM-uniform. En het wordt heel interessant, want je ziet ook een decoratief touw aan het uniform. Wellicht dat ze deel uitmaakt van een ander deel van de CRM en dat we daar meer over gaan onthullen."

De serie The Walking Dead kan je zien op Disney+. The Walking Dead: World Beyond is te streamen op Amazon Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Legends of Tomorrow' komt met dit verhaal in seizoen 7
Series / Nieuws

'Legends of Tomorrow' komt met dit verhaal in seizoen 7

Legends of Tomorrow onthult z'n verhaal van de eerste aflevering in seizoen 7.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The CW heeft de synopsis vrijgegeven voor aflevering Bullet Blondes van het zevende seizoen van de serie DC's Legends of Tomorrow.

De Legends zijn nu gestrand geraakt in het Texas van 1925. Ze hebben geen enkele manier om terug te komen in het heden of in de tijdlijn. Dat komt doordat de Waverider verwoest is. En dus moeten ze proberen een oplossing te vinden, waarbij ze het op lijken te gaan nemen tegen J. Edgar Hoover.

Het zevende seizoen
Het zesde seizoen eindigde nog vrij spectaculair. Niet alleen met de verwoesting van de Waverider (ogenschijnlijk door een andere Waverider), maar ook met de exit van Legend Heat Wave en teamlid John Constantine.

Gelukkig keert Matt Ryan nog terug voor meer. En hebben we een synopsis:

Nadat ze aliens verslagen hebben en de Aarde wisten te redden, zijn de Legends gestrand in Odessa, Texas, in 1925, met een verwoeste Waverider. Ze wil de boel helpen, maar Astra gebruikte daarvoor haar krachten en trok onbedoeld de aandacht van de nieuwe directeur van de FBI, J. Edgar Hoover, en een verrassing die niemand verwacht had. Om te ontsnappen gaan Sara en Ava op een misdaadtrip, terwijl ze achtervolgd worden door Hoover. Zari ontdekt intussen dat het moeilijk is om Constantine te vergeten en dus raadt Behrad het enige aan dat hij weet dat kan helpen.

Je kan Legends of Tomorrow streamen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead': Moet Negan een sequel krijgen?
Series / Nieuws

'The Walking Dead': Moet Negan een sequel krijgen?

Jeffrey Dean Morgan weet wel wat hij wil met zijn schurk Negan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Walking Dead-acteur Jeffrey Dean Morgan heeft meer interesse in een vervolg dan een prequel rond Negan. Hij vindt dat er nog "verhalen verteld kunnen worden" over het personage.

Er wordt al behoorlijk lang gesproken over een mogelijke spin-off rond het personage. AMC Networks hintte daar al naar en probeerde de interesse van fans te peilen met de aflevering Here's Negan waarin we erachter kwamen wat zijn verhaal was. Nu The Walking Dead richting het einde gaat, is het tijd om hiernaar te kijken.

Een Negan-serie
"Er zijn veel zaken besproken met mij en de mensen van het netwerk," vertelde Morgan aan TVLine. "We zullen zien."

"Ik bedoel, Negan zou nog altijd onder de zoden kunnen eindigen. Dus dat zou een probleem kunnen zijn, tenzij het een prequel is. Maar er zijn nog verhalen om te vertellen met Negan. Ik weet ongeveer hoe het met dit seizoen afloopt, maar er zijn wat mij betreft nog genoeg mogelijkheden met Negan."

Seizoen 11 speelt zich een decennium na Here's Negan af, waarin we zien hoe het Negan en zijn tragische liefde met vrouw Lucille vergaan is. Een spin-off rond Negan en de Saviors is ook een goede mogelijkheid, gezien die aflevering.

Check de serie The Walking Dead op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-achtige 'Foundation' onthult gave clip
Series / Video/clip/featurette

'Game of Thrones'-achtige 'Foundation' onthult gave clip

Foundation van Apple TV+ is een van de duurste series ooit.

Er is een nieuwe clip van Foundation online verschenen, de nieuwe serie van Apple TV+. Die legt het grote conflict dat aan de basis van de nieuwe serie staat netjes uit.

David S. Goyer en Josh Friedman bedachten de nieuwe serie, die gebaseerd is op de beroemde boeken van Isaac Asimov. De eerste twee afleveringen zijn al te zien en wekelijks komt er op vrijdag een nieuwe, tot we de tien afleveringen van seizoen 1 gezien hebben.

In de verre toekomst
Foundation speelt zich af in de verre toekomst, waarin de mensheid een Galactic Empire over het hele melkwegstelsel gevestigd heeft.

In het uitgangspunt van Foundation draait het om de fictieve wetenschap psychohistory, waarbij statistiek gebruikt kan worden om de toekomst van grote bevolkingen te voorspellen. De theorie is ontwikkeld door de wiskundige Hari Seldon, die ontdekt dat het Keizerrijk ten val gaat komen en leidt tot een onvermijdelijk lange Dark Age.

Maar die Dark Age kan ingekort worden, van 30.000 jaren naar slechts 1.000 jaren. En dat conflict zien we in de eerste clip van de serie die door Apple TV+ vrijgegeven werd. Seldon wordt hierin verantwoordelijk gehouden voor een aanval op het Keizerrijk:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen