'Cobra Kai' seizoen 4 onthult beelden én releasedatum!

De serie Cobra Kai van Netflix gaat gelukkig heel snel verder en is in december te zien.

Jim Pedd, 26 september 2021 16:34

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het is bijna tijd om weer aan de karate te gaan op Netflix. De serie Cobra Kai scoort bijzonder goed sinds deze verhuisde van YouTube Red naar Netflix en fans wachten nu op het vierde seizoen.
De opnames van dat vierde seizoen van Cobra Kai zijn afgerond. Tijdens het TUDUM-evenement van Netflix werden de eerste beelden van het vierde seizoen onthuld. Daarnaast kregen fans eindelijk te horen wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn.

Vierde seizoen van Cobra Kai
Hoewel Netflix officieel nog geen synopsis voor het vierde seizoen van Cobra Kai heeft vrijgegeven, kunnen we wel al een en ander vertellen over het nieuwe seizoen.

We weten dat Thomas Ian Griffith terugkeert als Terry Silver, de schurk van The Karate Kid Part III.

Daarnaast werken rivalen Johnny en Daniel voor het eerst samen, en trainen ze hun leerlingen om het succesvol op te nemen tegen John Kreese. De laatste scène van het derde seizoen van Cobra Kai liet al zien dat de twee samen moesten werken, nadat ze elkaar decennia gehaat hebben.

Hieronder zie je dat die samenwerking niet super makkelijk van start gaat:Je kan de eerste drie seizoenen van Cobra Kai op Netflix streamen. Het vierde seizoen debuteert op 31 december. Er komt ook een vijfde seizoen.
Lees meer over: Cobra Kai, netflix, ralph macchio, william zabka

Populair nieuws