Het einde van 'Cobra Kai' seizoen 5 is al bekend

Het einde van 'Cobra Kai' seizoen 5 is al bekend

De toekomst blijft mooi voor de Cobra Kai-franchise, blijkt ook nu weer.

Jim Pedd, 19 september 2021 om 08:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een van de bedenkers van Cobra Kai bevestigt dat het einde van het vijfde seizoen al gepland wordt. De serie is sinds deze op Netflix te zien is een grote hit en krijgt vermoedelijk een aantal spin-offs.
Sinds de serie begin 2021 op Netflix te zien is, is het een van de belangrijkste series van de streamingdienst geworden. hij trekt veel kijkers van meerdere generaties, is niet heel duur om te maken en is mede daardoor heel erg geschikt om lang mee door te gaan.

Meerdere seizoenen
De angst van sommige kijkers is, vermoedelijk niet onterecht, dat de serie misschien slechter wordt naarmate deze langer doorgaat. Die trend is immers vaak genoeg te zien.

Toen hem door een fan op Twitter gevraagd werd naar de toekomst van de serie en of deze bewust vooraf gepland wordt om voor een coherent en bevredigend verhaal te zorgen, bevestigde Hurwitz dat.

"We bevinden ons nu diep in het plannen van seizoen 5. Er zijn meerdere scripts en samenvattingen geschreven. En we werken nu zeker richting een eindspel, dat hopelijk na seizoen 5 ligt," aldus de bedenker.

Duidelijk is dat men dus niet richting een definitief einde werkt, maar wel daarover nadenkt.


Bron: Screen Rant

Lees meer over: Cobra Kai, Jon Hurwitz, Netflix, Daniel LaRusso

Populair nieuws