'Heroes'-acteur enorm kritisch over de revival

'Heroes'-acteur enorm kritisch over de revival

Milo Ventimiglia is helemaal niet blij met de revival van Heroes, Heroes: Reborn.

Jim Pedd, 28 september 2021 08:32

Heroes-acteur Milo Ventimiglia legt uit waarom hij de kans afwees om te spelen in de reboot Heroes Reborn. Er blijkt toch enige frustratie te bestaan bij de acteur.
Ventimiglia speelde gedurende de hele oorspronkelijke serie de rol van Peter Petrelli. De show was tussen 2006 en 2010 te zien en werd gemaakt door Tim Kring. Vijf jaar daarna kwam er een dertien afleveringen durende voortzetting, Heroes Reborn.

Niet tof
De reboot draaide om een tijd waarin terroristen een aanslag gepleegd hadden en mensen met buitengewone krachten de schuld kregen.

Kring keerde terug als uitvoerend producent, en een aantal oorspronkelijke Heroes-personages ook. Maar niet Ventimiglia.

"Ze brachten het drie of vier jaar geleden terug, met de naam Heroes reboot, revival of re-iets. Ik weet niet meer hoe het heette. Hoe dan ook, ze vroegen mij of ik er deel van uit wilde maken." Maar dat wilde hij niet. "Het voelde voor mij een beetje alsof we het publiek dan voor de gek zouden houden. En dat wilde ik niet, door daar ook maar op de kleinste manier bij betrokken te zijn."Bron: Screen Rant

Lees meer over: Heroes, Heroes Reborn, Milo Ventimiglia

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws