'Doctor Who'-maker verklapt nu al wat hij gaat doen

'Doctor Who'-maker verklapt al wat hij gaat doen

Russell T. Davies neemt Doctor Who over en heeft leuke plannen.

Jim Pedd, 28 september 2021 om 07:54

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans van Doctor Who kregen veel te verwerken afgelopen week. Zo bleek dat niemand minder dan Russell T. Davies terug is om de het seizoen dat de BBC maakt ter ere van de zestigste verjaardag van de serie te showrunnen.
Davies hielp de serie opnieuw lanceren in 2005, en heel wat van de bekende moderne elementen toe te voegen die fans nog altijd zo mooi vinden. En dus zijn mensen heel benieuwd wat de serie met zich meebrengt in het volgende seizoen.

Doctor Who-terugkeer
Showrunner Davies lijkt al te hinten naar wat hij ons gaat brengen. "Ik bevond mij echt in het midden van een keizerrijk dat draaiende gehouden moest worden," legde hij uit. Daarmee refereert hij zowel naar de moederserie als de twee spin-offs: Torchwood en The Sarah Jane Chronicles. "En oh mijn god, dat deed ik tien jaar te vroeg, niet waar?"

"Er zou een Doctor Who-kanaal moeten zijn nu. Kijk naar al die Disney-aankondigingen, al die nieuwe Star Wars en Marvel-series. Je denkt meteen: we zouden hier moeten zitten en The Nyssa Adventures of The Return of Donna Noble moeten aankondigen. En je zou oprecht de tiende en elfde Doctor samen in een tiendelige serie kunnen hebben."

"Je lacht, maar dachten Star Trek-fans ooit dat ze een Captain Pike-serie zouden krijgen? Hadden ze dat ooit gedacht? [...] Ik denk dat je wildste dromen werkelijkheid kunnen worden."

De eerste tien seizoenen van de revival van Doctor Who zijn te streamen op Prime Video.Bron: ComicBook

Lees meer over: Doctor Who, BBC, Russell T Davies

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws