search
Krijgen we een jonge Picard?

Krijgen we een jonge Picard?

Wordt James McAvoy straks een jongere versie van Picard of toch niet.

Jim Pedd
James McAvoy speelde al eens een jongere versie van een personage dat tot leven gebracht is door acteur Patrick Stewart. Zo was hij viermaal te zien als Charles Xavier.

De acteur grapte in het verleden wel vaker dat het hem heel amusant lijkt om hetzelfde trucje uit te halen met de rol van Jean-Luc Picard. Maar gaat hij dat nog doen? Dat is de vraag, laat de acteur nu weten.

Misschien maar niet
McAvoy is natuurlijk meer dan geschikt om in de huid van Jean-Luc Picard, een van de bekendste kapiteins van Starfleet te spelen. Hij zei daarom wel vaker meer dan geschikt te zijn voor die rol. Maar misschien is hij wel té geschikt.

Tijdens een recent interview met Collider gaf McAvoy toe dat hij het wel zou willen, maar dat hij tegenwoordig misschien wel iets te gekwalificeerd is om de rollen van Stewart te blijven overnemen.

"Als je ooit iets wil doen met een jonge Jean-Luc Picard, dan ben ik je man. Ik heb Patrick succesvol gespeeld, kaal en al. Maar misschien zou een jonge Jean-Luc niet kaal zijn. Maar tegelijk ben ik misschien wel overgekwalificeerd. Dat is het andere punt. Begrijp je wat ik bedoel? Het is te gemakkelijk, te logisch als keuze. Dus misschien dat mensen daardoor juist afhaken."Aanbevolen artikelen