Will Smith komt met 'Welcome to Earth' naar Disney+

Will Smith in 'Welcome to Earth' op Disney+

Check de eerste beelden uit de National Geographic-serie met de wereldster.

Bram de Groot, 28 september 2021 om 14:52

De superster en acteur Will Smith ken je van televisie, het witte doek en misschien zelfs van het podium als rapper / zanger. Binnenkort zie je hem een keer in een docuserie op Disney+. In Welcome to Earth gaat hij de wereld verkennen op een spectaculaire manier.
Hieronder zie je de eerste trailer voor de zesdelige serie van National Geographic. Smith staat er niet alleen voor, aangezien hij begeleid wordt door een team specialisten. Zij helpen Smith richting een aantal enorme high lights op onze Aarde, die maar weinig mensen zullen zien en meemaken.

Smith krijgt hulp van Diva Amon (zeebioloog en National Geographic Explorer), Dwayne Fields (poolexpediteur), Albert Lin (ingenieur en National Geographic Explorer), Cristina Mittermeier (National Geographic-fotograaf) en Erik Weihenmayer (bergbeklimmer).

Trailer Welcome to Earth
De omschrijving: Ga met Will Smith mee op een buitengewoon, once-in-a-lifetime avontuur over de hele wereld. Stream Welcome to Earth, een Original serie van National Geographic, in december alleen op Disney+.


Bron: Disney+

Lees meer over: Will Smith, Disney, National Geographic, Welcome to Earth

Populair nieuws