Nieuw op Netflix: Alle seizoenen van de legendarische comedyserie 'Seinfeld'!

Nieuw op Netflix: Alle seizoenen van 'Seinfeld'

Alle negen seizoenen van de populaire serie zijn vanaf 1 oktober te bekijken op Netflix...

Geoffrey Ketels, 28 september 2021 om 16:46

De serie Seinfeld kunnen we het best bestempelen als één van de meest iconische Amerikaanse comedyseries ooit. Voor de fans van deze reeks is er nu uitstekend nieuws. Alle negen de seizoenen zijn namelijk vanaf komende vrijdag 1 oktober te bekijken op Netflix.
In Seinfeld volgen we Jerry Seinfeld, zijn buurman Cosmo en zijn beste vriend George. Ook de ex-vriendin van Jerry, namelijk Elaine Benes is van de partij. Samen krijgen ze af te rekenen met heel wat ongebruikelijke situaties in de Amerikaanse metropool New York.

Succes
Ondanks het feit dat Seinfeld ook de nodige kritiek te verwerken kreeg moet het gezegd dat ze toch een groot succes is geworden. Sinds haar lancering in het jaar 1989 op NBC heeft ze dan ook een uitstekende status gekregen. Niet alleen kon de reeks rekenen op prima kijkcijfers, daarnaast werd ze ook meerdere malen bekroond.

Uiteindelijk zijn er van de reeks in totaal negen seizoenen verschenen die dus vanaf 1 oktober allemaal te bekijken zijn op Netflix. Ben jij nog helemaal niet bekend met deze reeks? Geniet dan zeker van het voorsmaakje die je krijgt middels de hieronder terug te vinden trailer.Lees meer over: Seinfeld, serie, series, Netflix

Informatie over de serie: Seinfeld

Populair nieuws