Komt HBO Max toch ook in 2022 niet naar Nederland en België?

HBO Max ook in 2022 niet naar Nederland en België?

Het lijkt er naar uit te zien dat de streamingdienst ook volgend jaar nog niet naar Nederland en België komt...

Geoffrey Ketels, 28 september 2021 om 16:11

Veel mensen kijken toch stiekem uit naar de lancering van streamingdienst HBO Max in Nederland en België. Het lijkt er echter naar uit te zien dat die lancering nog niet voor meteen is.
Nog dit jaar verschijnt HBO Max in verschillende Europese landen. Het gaat hierbij niet alleen om Spanje en Finland, maar ook om Denemarken. Opvallend, Nederland is niet bij de eerste landen waarin de streamingdienst zal worden gelanceerd.

Bovenstaande is opmerkelijk omdat Nederland in het verleden voor verschillende streamingdiensten als testland werd gebruikt. Dit terwijl HBO Max schijnbaar voorlopig nog helemaal geen interesse heeft om haar dienst naar ons land te brengen.

Ook niet in 2022?
Dat Nederland niet bij de eerste Europese landen zit om HBO Max te ontvangen is één ding. Echter zou het ondertussen vast staan dat we de dienst ook in 2022 niet hoeven te verwachten. De landen waarin HBO Max dan gelanceerd zou worden zouden onder meer Portugal, Polen en Hongarije zijn... weer geen Nederland dus.

Niet alleen Nederland wordt voorlopig overgeslagen, dat geldt ook voor de Belgen. Ook zij zullen wellicht nog een hele tijd moeten wachten vooraleer aan de slag te kunnen met de bibliotheek van de streamingdienst van WarnerMedia.

Een deel van het aanbod van HBO is in Nederland voorlopig te bekijken bij Ziggo GO. Het gaat hierbij dan onder meer om de successerie Game of Thrones. Enkele series staan in ons land momenteel ook op Netflix. Daar zou allemaal verandering in komen eenmaal HBO Max ook in Nederland is uitgerold. Zoals het er nu naar uitziet zal dat dus echter nog wel even duren...

Lees meer over: HBO, HBO Max, serie, series, streamingdienst, streamingdiensten

Populair nieuws