search
'The Boys'-fans krijgen een tweede serie van Prime Video
Series / Nieuws

'The Boys'-fans krijgen een tweede serie van Prime Video

De serie The Boys krijgt van Amazon Prime Video een spin-off gegund.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het lijkt erop dat het Vought Cinematic Universe realiteit zou kunnen worden. Het derde seizoen van Amazon-serie The Boys is recent afgerond en nu blijkt dat de streamingdienst de geplande spin-off rond een universiteit officieel groen licht geeft.

Showrunners zijn Michele Fazekas en Tara Butters, die het overnemen van Craig Rosenberg. Laatstgenoemde heeft het project verlaten wegens creatieve meningsverschillen met Amazon en Sony Pictures TV.

Keiharde serie
The Hollywood Reporter omschrijft de serie als een R-rated serie, die young-adult superhelden laat zien. Zij "beproeven hun fysieke, seksuele en morele grenzen", terwijl ze met elkaar concurreren om een contract van Vought te krijgen en het over heel de wereld in grote steden op te nemen tegen de criminaliteit.

Jaz Sinclair, Lizze Broadway, Shane Paul McGhie, Aimee Carrero, Reina Hardesty en Maddie Phillips zijn allemaal tot nu toe gecast in de serie.

Voordat de spin-off te zien is, verwachten we het derde seizoen van The Boys. Dat bevat twee elementen waar fans heel erg naar uit zullen kijken: het debuut van Jensen Ackles als Soldier Boy en naar Herogasm, een verhaallijn uit de comics vol seks.

Je kan The Boys op Prime Video streamen. Daar tref je nu de eerste twee seizoenen aan.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen