search
Grote verrassing in 'Star Wars: Andor'!
Series / Nieuws

Grote verrassing in 'Star Wars: Andor'!

De serie Star Wars: Andor brengt toch wat bekende gezichten met zich mee.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Rebellen-spion Cassian Andor is niet het enige personage dat terugkeert om nog een dag te strijden in de serie Star Wars: Andor. Daar hint acteur Diego Luna naar in een nieuw interview.

Het personage Cassian Andor maakte zijn debuut in de film Rogue One: A Star Wars Story. Die speelt zich af in de formatieve jaren van de Rebel Alliance. De serie speelt zich vijf jaar voordat de kapitein om het leven komt op de oceaanplaneet Scarif af.

Cassian Andor
Naast Cassian zien we ook Jyn Erso als vrijheidsstrijder het slachtoffer worden in Rogue One. Zij werd gespeeld door Felicity Jones, die niet in de serie te zien zal zijn. Althans?

"Je gaat zeker wat bekende gezichten zien," vertelde Luna tijdens een interview met Deadline. "Ik kan je vertellen dat dit een project als geen ander is, want ik kan het einde niet verklappen als je Rogue One al gezien hebt. Wat ik ook zou willen zeggen, ik kan het einde niet verpesten."

Zeker is dat Forest Whitaker weer te zien is als veteraan Saw Gerrera. Daarnaast is ook Genevieve O'Reilly te zien als Mon Mothma, een van de oprichters van de Rebel Alliance. Daarnaast is Alan Tudyk, co-piloot K-2SO, niet te zien.

Volgend jaar debuteren de 12 afleveringen van Star Wars: Andor op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen