'Star Wars'-fan? Dan hebben we goed nieuws over een van de volgende series

De serie Star Wars: Andor is klaar met zijn opnames en komt er dus snel aan!

Jim Pedd, 24 augustus 2021 07:13

Het is volle kracht vooruit voor de Star Wars-franchise op Disney+. De afgelopen maanden kregen we heel wat berichten met nieuws over het sterrenstelsel ver, ver weg. Vandaag is er ook weer heugelijk nieuws!
We weten al een tijdje dat The Book of Boba Fett in december te zien is. Recent hoorden we ook dat Obi-Wan Kenobi klaar was met de opnames en de post-productie van die serie kon beginnen. Bovendien beginnen volgende maand de opnames van [url1=]The Mandalorian[/url1].

Star Wars: Andor
In al dat geweld zou je bijna vergeten dat er ook een serie in de maak is rond Cassian Andor, het personage van Diego Luna. De serie blijkt klaar te zijn met de opnames.

We weten allemaal al wat de toekomst inhoudt voor Cassian Andor. Maar hoe zat het met zijn verleden? Dat is waar de serie om gaat draaien en dat is een bijzonder uitgangspunt, want we weten allemaal dat Andor het uiteindelijk niet levend haalt.

In de serie spelen Stellan Skarsgard, Adria Arjona, Fiona Shaw, Denise Gough, Kyle Soller en Robert Emms nieuwe rollen. Genevieve O’Reilly is terug als Mon Mothma, naast Forest Whitaker’s Saw Gerrera. Disney+ omschrijft het als een spionagethriller.

Overigens zou de serie daarmee halverwege het volgende jaar al te zien kunnen zijn.
Bron: CBR

Lees meer over: Star Wars, Star Wars Andor, Andor, Cassian Andor, Disney Plus, Diego Luna

Populair nieuws