'Peacemaker'-foto ziet er heel badass uit

'Peacemaker'-foto ziet er heel badass uit

James Gunn onthult weer een nieuwe foto van de HBO-serie Peacemaker.

Jim Pedd, 1 oktober 2021 om 14:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nog voordat de film The Suicide Squad in de bioscoop te zien was, hoorden fans al hoeveel vertrouwen filmstudio Warner Bros. in het project had. Er werd namelijk een spin-off serie besteld genaamd Peacemaker.
De live-action serie volgt de avonturen van Christopher Smith, a.k.a. Peacemaker, gespeeld door acteur John Cena. En nadat we al tijdens de Emmy-teaser van HBO Max de eerste beelden zagen, is nu ook een nieuwe foto vrijgegeven. Nog drie maanden te gaan tot de release!

Nieuwe foto Peacemaker
"Peacemaker is een kans om in de problemen van de wereld van vandaag te duiken, door de lens van deze superheld/superschurk en 's werelds grootste loser," legde James Gunn uit toen de serie aangekondigd werd.

"Ik kijk ernaar uit om The Suicide Squad uit te brengen en dit personage van het DC-filmuniversum uit te kunnen breiden middels een serie. En de kans om weer met John, Peter en mijn vrienden bij Warner Bros. weer samen te werken."

Er is nog maar weinig bekend over de Peacemaker-serie. Dat deze over drie maanden te zien is, betekent dat deze vermoedelijk in januari te zien zal zijn. Hieronder de foto:


Lees meer over: Peacemaker, James Gunn, HBO Max, John Cena

Populair nieuws