'Star Trek: Picard' onthult een gloednieuw schip

'Star Trek: Picard' onthult een gloednieuw schip

Het lijkt erop dat Patrick Stewart's Jean-Luc Picard een nieuw schip krijgt!?

Jim Pedd, 1 oktober 2021 om 14:49

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

We krijgen wat inzicht in de richting van het derde seizoen van Star Trek: Picard, dankzij beelden achter de schermen van een aantal crewleden. We krijgen ook een hint op de serie die mogelijk een nieuw ruimteschip krijgt.
Tot nu toe verkeerde Jean-Luc Picard op een voormalig vrachtschip, dat vervolgens min of meer omgebouwd is tot een 24ste eeuw Starfleet-schip. Het derde seizoen moet volgens uitvoerend producent Akiva Goldsman iets heel nieuws met zich meebrengen.

Nieuwe beelden
Er werden door onder meer co-showrunner Terry Matalas nieuwe beelden vrijgegeven op sociale media. Het zijn vooral referenties naar het ruimteschip. Hieronder kan je de beelden zien:De opnames van dit derde seizoen zijn meteen van start gegaan na afronding van het tweede seizoen van de serie met Patrick Stewart in de hoofdrol.

Het tweede seizoen zal een verhaal rond Q vertellen en speelt zich ogenschijnlijk voornamelijk af in het verleden. We zien hoe Q Picard en zijn crew in een alternatieve realiteit plaatst, waardoor zij bepaalde gebeurtenissen moeten veranderen om de wereld te redden.

Star Trek: Picard is te streamen op Prime Video. Het tweede seizoen verwachten we in februari 2022.
Bron: Trek Movie

Lees meer over: Star Trek, Star Trek Picard, Patrick Stewart, Amazon

Populair nieuws