search
'Avatar: The Last Airbender'-acteur vindt het doodeng om de Netflix-serie te maken
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender'-acteur vindt het doodeng om de Netflix-serie te maken

Voor de acteur die Zuko speelt in Avatar: The Last Airbender is het wel heel eng.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Avatar: The Last Airbender live-action ster Dallas Liu is heel open over zijn ervaring met het spelen in de serie van Netflix. Hij vindt het een heel zware gewaarwording om de rol van Prince Zuko te spelen.

De live-action serie van Netflix wordt gebaseerd op de geliefde animatieserie van Nickelodeon die tussen 2005 en 2008 te zien was. De live-action serie krijgt langzaam vorm, want Netflix heeft de hoofdrolspelers aangekondigd: Gordon Cormier is Aang, Kiawentiio is Katara, Ian Ousley is Sokka, en Dallas Liu is Zuko.

Toch wel eng
Liu is een jonge opkomende ster, die het best bekend staat om zijn rol in Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Hoewel hij pas net begonnen is, had hij dus al vroeg een behoorlijk grote en knappe rol te pakken.

De acteur vreest wel een beetje voor de ontvangst van zijn werk, vooral nadat Dev Patel eerder Zuko speelde en vooral heel veel commentaar kreeg.

"Ik bedoel, omdat het zo'n geliefde serie is, voel ik wel de druk om iets goeds voor elkaar te krijgen. Ik twijfel zeker niet aan het project, maar dit is het grootste project en de grootste rol waar ik deel aan heb kunnen nemen," begon hij.

Vooral de complexiteit van Zuko is iets waar hij heel trots op is om weer te mogen geven. "Hij is zo'n ongelofelijk personage en maakt ook een van mijn favoriete ontwikkelingen door van een personage in de animatieserie."

Avatar: The Last Airbender is op Netflix te streamen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen