search
Keiharde ruzie op de set van 'Grey's Anatomy'
Series / Nieuws

Keiharde ruzie op de set van 'Grey's Anatomy'

Ellen Pompeo en acteur Denzel Washington lagen elkaar niet heel erg goed.

Ellen Pompeo had een verhitte discussie met regisseur Denzel Washington op de set van Grey's Anatomy toen ze in 2016 moesten samenwerken.

Pompeo is sinds het debuut van de serie in 2005 op ABC te zien in de rol van Dr. Meredith Grey. De serie werd bedacht door Shonda Rhimes en heeft in al die jaren heel wat bekende sterren gehad, zowel voor de schermen als daarachter.

Grey's Anatomy-ruzie
Tijdens de opnames van een aflevering van het twaalfde seizoen van de serie Grey's Anatomy blijkt Pompeo in een verhitte discussie met Washington terecht te zijn gekomen.

Het gaat om het werk achter de schermen van de aflevering The Sound of Silence. Pompeo improviseerde haar tekst en zei: "kijk naar mij als je je excuses aanbiedt. Kijk naar mij."

Waarop Washington zei: "ik ben de regisseur. Jij mag hem niet vertellen wat hij moet doen." Waarop Pompeo terug schreeuwde: "Luister motherfucker, dit is mijn serie. Dit is mijn set. Tegen wie denk je dat je het hebt?" Waarna de twee het rustig hebben uitgepraat:

"Dus we redden het niet zonder ruzie, maar zo werken acteurs. Gepassioneerd, vurig en dat is waar je de magie vindt. En dat is ook wanneer het echt goed is. Dus het was echt een buitengewone ervaring."

Je kunt Grey's Anatomy zien op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen