search
'Avatar: The Last Airbender'-ster heeft kritiek op de hoofdpersonen
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender'-ster heeft kritiek op de hoofdpersonen

Niet iedereen is helemaal dol op de personages van Avatar: The Last Airbender?

Avatar: The Last Airbender-acteur Dante Basco stelt dat Team Avatar in basis bestond uit rijke kinderen met heel wat privileges. De acteur was de stem van Prince Zuko, de verbannen prins van de Vuurnatie en heeft een sterke mening.

De serie Avatar: The Last Airbender blijft geliefd, ook al is deze dertien jaar geleden tot een einde gekomen na drie seizoenen. Centraal stond het verhaal van Aang, de Avatar en de laatste Luchtstuurder, die de enige persoon op Aarde was die aarde, vuur, lucht en water kon besturen nadat de Vuurnatie delen van de wereld overnam.

Rijke kinderen
Team Avatar bestond uit Aang, Toph Beifond van de Aard-natie, en Sokka en Katara van de Waterstam. Uiteindelijk voegde Zuko zich ook bij de groep, nadat hij zich realiseerde dat zijn vader, Vuurheer Ozai, aan de verkeerde kant van de geschiedenis stond.

Basco vertelde in een recente aflevering van de podcast Avatar: Braving the Elements dat de leden van Team Avatar allemaal geprivilegieerd zijn. Basco vertelde:

"Als je erover denkt, zijn ze allemaal behoorlijk rijke kinderen. Ik bedoel, Prince Zuko is de prins van de Vuurnatie. Toph is Toph Beifong en zij komt van de rijkste familie. En dan is er de Waterstam: Katara en Sokka, hun vader is de baas. Het zijn allemaal verfijnde personages die samen kwamen. En natuurlijk is de Avatar de Avatar."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen