Reist 'Stranger Things' terug in de tijd met seizoen 4?

Reist 'Stranger Things' terug in de tijd

Stranger Things van Netflix lijkt het nu helemaal anders te gaan doen.

Jim Pedd, 3 oktober 2021 om 10:32

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De teasers van het vierde seizoen van Stranger Things hintten al op de terugkeer van Dr. Brenner en het bestaan van meer testsubjecten in het Hawkins Lab. Ook zagen we Eleven vastzitten in het lab en een mysterieus moordhuis dat verbonden is aan het Upside Down.
De serie baseert zich in het aankomende vierde seizoen onder meer op de film Back to the Future en zou heel goed expliciet verbonden kunnen zijn daaraan, middels tijdreizen. We leggen je in dit artikel uit waarom.

Tijdreizen in Stranger Things?
Details over het vierde seizoen van Stranger Things zijn nog altijd geheim. Maar Netflix is sinds februari 2020 druk bezig met teasen van het nieuwe seizoen.

De belangrijkste teaser is dat Eleven weer terug is bij Dr. Brenner, en dat we meer testsubjecten van hem te zien krijgen. Ook zien we het Creel House in de teasers.

Elk daarvan legt interessant genoeg nadruk op klokken, vooral van die bijzonder mooie grote klokken. Je zou daarmee bijna denken en verwachten dat het nieuwe seizoen zich baseert op tijdreizen.

Wellicht dat het Creel House, dat volgens de meest recente trailer verbonden is aan het Upside Down, straks ook een connectie met tijd blijkt te hebben?

De eerste drie seizoenen van Stranger Things zijn allemaal te zien op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Millie Bobby Brown

Populair nieuws