'Stargirl' krijgt een nieuwe vaste aanwezige

'Stargirl' krijgt een nieuwe vaste aanwezige

De serie Stargirl heeft in Joel McHale een nieuwe vaste hoofdrolspeler.

Jim Pedd, 5 oktober 2021 07:13

DC-serie Stargirl heeft er een nieuwe vaste aanwezige bij in het derde seizoen. Auteur Joel McHale is nu een van de nieuwe hoofdrolspelers in de serie.
Momenteel is de serie van The CW druk bezig met het uitzenden van zijn tweede seizoen. We volgen daarin weer de avonturen van Courtney Whitmore, een tiener die zich bij de Justice Society of America voegt. Het tweede seizoen wordt op 2 november afgerond.

Joel McHale
Acteur Joel McHale was in vijf afleveringen van Stargirl te zien als Starman.

De kosmische staf van Starman is de bron van zijn superkrachten. En na zijn mogelijke dood in de pilot van de serie, zien we Courtney hem ontdekken tussen de spullen van haar stiefvader. Zodra ze zich realiseert dat Starman haar vader is, besluit ze Stargirl te worden.

Aan het begin van het tweede seizoen komen we erachter dat Starman nog leeft. Veel meer details zijn er niet, al weten we van McHale hoe de toekomst eruit ziet:

"Ja, ik word series regular in seizoen 3. Ik had pas net een rol in seizoen 1 en de eerste aflevering, en toen ging mijn personage dood. Maar nu ben ik terug! Dus houd je hoed of je kosmische staf die mijn personage heeft, maar vast!"
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Stargirl, DC, Arrowverse, Joel McHale

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws