'The Flash'-ster is terug in 'Stargirl'!

'The Flash'-ster is terug in 'Stargirl'!

Jay Garrick is straks te zien in de serie Stargirl en vandaag zien we hoe.

Jim Pedd, 2 oktober 2021 10:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het eerste seizoen van de serie Stargirl bouwde heel wat uiteenlopende personages op. En nu het tweede seizoen op het punt staat om te beginnen, is duidelijk dat het ensemble alleen maar gaat groeien.
In februari al hoorden we dat acteur John Wesley Shipp weer te zien zou zijn als Jay Garrick, a.k.a. The Flash. Eerder was hij in die rol te zien in de serie The Flash.

Nieuwe foto's
We hoorden al dat Jay Garrick een gastrol zou krijgen en zich bij diverse van de leden van de Justice Society of America zou voegen. En nu hebben we een nieuwe blik achter de schermen op de serie die laat zien hoe dit eruit zou kunnen komen te zien.

Shipp plaatste op Twitter een foto vanaf de set van de aflevering waarin we hem zien, samen met enkele leden van de originele Justice Society, waaronder: Pat Dugan (Luke Wilson), Rex Tyler / Hourman (Lou Ferrigno Jr.), Sylvester Pemberton / Starman (Joel McHale), Ted Grant / Wildcat (Brian Stapf) en Johnny Thunder (Ethan Embry).

Hieronder kan je de foto's die John Wesley Shipp plaatste zien:Stargirl is in Nederland niet te streamen. Wel kan je de serie The Flash op Netflix zien.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Stargirl, The Flash, Jay Garrick, John Wesley Shipp

Populair nieuws