Hier heeft 'The Walking Dead'-schurk Negan echt spijt van

Hier heeft The Walking Dead-schurk Negan spijt van

Negan is even goudeerlijk in het nieuwe seizoen van The Walking Dead.

Jim Pedd, 5 oktober 2021 09:49

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

In The Walking Dead had Negan toch ergens spijt van. Dat zou je niet direct verwachten in de serie gezien de houding van het personage van acteur Jeffrey Dean Morgan, maar toch is het zo.
Negan vertelde tijdens een indringend gesprek met Maggie dat zijn thuis "een invasie te verwerken kreeg en mijn mensen gedood werden." Hij vertelde dat zijn mensen "een verlies voelden dat ik niet kon genezen. En ik moest hen uitleggen waarom hun leider er niet in geslaagd was hen te beschermen."

Spijt hebben
Showrunner Angela Kang legt uit waarom Negan daar spijt van heeft.

"Negan vertelt over de aanval op het satellietstation waarbij een complete groep Saviors uitgeroeid is. We weten dat die Saviors slechte dingen gedaan hebben en mensen pijn deden, maar voor onze personages is het interessant omdat het voor hen gezichtsloze, naamloze mensen waren die ze konden doden."

Maar: "Vanuit het perspectief van Negan waren het mensen die hun leven wilden leiden. Ze hadden een familie, er was zelfs een baby Gracie. Zodra je er zo naar kijkt, dan is het een andere zaak. Dan waren het mensen, die hun leven verloren."

De serie The Walking Dead is volledig op Disney+ te streamen.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, Negan, AMC, Jeffrey Dean Morgan

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws