search
Zombiehordes krijgen een nieuwe naam in 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Zombiehordes krijgen een nieuwe naam in 'The Walking Dead'

The Walking Dead: World Beyond geeft weer iets een nieuwe naam.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie The Walking Dead: World Beyond bedacht in zijn eerste seizoen al een nieuwe naam voor zombies. En nu is er een nieuwe naam bedacht voor de grote zombiehordes die te vinden zijn in het post-apocalyptische land.

The Walking Dead: World Beyond verkeert nu al in zijn laatste seizoen (en stond oorspronkelijk ook gepland voor slechts twee seizoenen). De spin-off toont meer van de brede wereld van de franchise, met de Civic Republic en zijn militaire vleugel, de CRM. Dat blijkt een organisatie met nederzettingen in New York, Pennsylvania, en dan zijn er nog gemeenschappen in Omaha, Nebraska, Portland.

Nieuwe namen
De CRM heeft een groot bereik doordat de organisatie veel helikopters gebruikt. En nu leren we dat ze die ook gebruiken in combinatie met de hordes aan zombies die door het land lopen.

In de eerste aflevering leren we dat de CRM de helikopters gebruiken om een grote horde zombies te lokken, die vervolgens een gemeenschap kan overweldigen. Maar ze heten bij de CRM dus geen hordes, maar wel kolommen.

Een wat aparte naam, maar niet gek aangezien het gigantische hordes zombies zijn, die kilometerslang door het land slingeren.

The Walking Dead: World Beyond is wekelijks met een nieuwe aflevering op Prime Video te zien.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen