search

Ons nieuws van woensdag 6 oktober 2021

'The Boys' seizoen 3 krijgt belangrijke nieuwe castleden
Series / Nieuws

'The Boys' seizoen 3 krijgt belangrijke nieuwe castleden

We hoeven niet lang meer te wachten op het nieuwe seizoen van de succesvolle Amazon-serie.

De opnames van The Boys seizoen 3 zijn alweer een tijdje bezig, maar de cast wordt nog steeds aangevuld. Deadline meldt namelijk dat Frances Turner, Kristin Booth en Jack Doolan allen hun opwachting maken in het nieuwe seizoen.[/b]

De drie acteurs spelen belangrijke rollen in de nieuwe afleveringen. Turner zal te zien zijn als Monique, de vrouw van Laz Alonso's Mother's Milk, terwijl Booth en Doolan de rollen spelen van Tess en Tommy, die ook wel bekend staan als de TNT Twins.

De hoofdcast van de Amazon Studios-serie bestaat uit namen als Jack Quaid, Laz Alonso, Tomer Capon, Karen Fukuhara, Karl Urban, Erin Moriarty, Antony Starr, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Chace Crawford en Nathan Mitchell.

Nieuwe gezichten
Nieuwe aanwinsten zijn Jensen Ackles (als de beruchte Soldier Boy), Katia Winter (als Little Nina), Miles Gaston Villaneuva (als Supersonic), Sean Patrick Flanery (als Gunpowder), Nick Wechsler (als Blue Hawk) en Laurie Holden (als Crimson Countess).

Het is nog onbekend wanneer seizoen 3 van [i]The Boys verschijnt. Seizoenen 1 en 2 zijn momenteel te streamen via Amazon Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jessica Biel vervangt Elisabeth Moss in misdaadserie 'Candy'
Series / Nieuws

Jessica Biel vervangt Elisabeth Moss in misdaadserie 'Candy'

Er worden momenteel twee series gemaakt over de beruchte vrouwelijke moordenaar Candy Montgomery.

Hulu's geplande misdaad-dramaserie Candy gaat nog steeds door, maar wel met een zeer belangrijke aanpassing.[b]

Het is namelijk bekend geworden dat Jessica Biel (The Sinner) de hoofdrol zal overnemen van Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale), die eigenlijk de serie zou aanvoeren, maar ervan af moest zien door haar drukke schema.

Biel zal de rol spelen van Candy Montgomery, een vrouw met een ogenschijnlijk perfect leven uit Texas die in 1980 om onverklaarbare redenen haar vriendin Betty Gore met een bijl doodde.

[b]Concurrentie van HBO Max

Robin Veith schreef het script van de pilot-aflevering en zal de serie samen met Biel, Nick Antosca, Michelle Purple, Michael Uppendahl en Alex Hedlund produceren.

HBO Max werkt ondertussen aan hun eigen miniserie over de zaak. Deze draagt de titel Love and Death en heeft Elizabeth Olsen en Lily Rabe als hoofdrolspeler.

Het is nog onduidelijk wanneer beide series moeten verschijnen, maar wij houden jullie uiteraard op de hoogte!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wat gaat 'What If...?' seizoen 2 ons brengen?
Series / Nieuws

Wat gaat 'What If...?' seizoen 2 ons brengen?

In ieder geval bouwt de speelse animatieserie niet op naar Avengers 5.

Vandaag is de laatste aflevering van het eerste seizoen van de Marvel-animatieserie What If...? op Disney+ gezet. In die serie laat The Watcher uiteraard weer zien wat het Multiverse voor het Marvel Cinematic Universe betekent. Maar wat kunnen we verwachten van seizoen twee?

"Bij het tweede seizoen houden we vast aan de anthologievorm. Het worden geheel nieuwe verhalen, met nieuwe helden. En we halen meer uit Fase Vier dan dat we dit seizoen konden," zei schrijver A.C. Bradley tegenover Entertainment Weekly.

"Hopelijk zien we momenten van Eternals en Shang-Chi en de Black Widow-personages," voegde hij toe. "Het leuke van What If...? is dat we het hele oneindige multiversum kunnen verkennen, dus we proberen zoveel als mogelijk om ons heen te kijken. Ik wil met alle personages spelen."

Geen opbouw naar Avengers 5
"We zijn niet een show die is ontworpen om Avengers 5 op te zetten," vervolgde Bradley. "Het is gewoon entertainment en wat de helden voor ons betekenen. Toen ik de baan aannam, was een van mijn regels: laten we vrij zijn in wat we doen. We zijn in het multiversum - we moeten zo vrij zijn als maar kan, iets dat nooit in de films en series zal kunnen."

Check het complete eerste seizoen van de animatieserie What If...? nu op Disney+.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Groots gevecht in afronding 'What If...?'
Series / Nieuws

Groots gevecht in afronding 'What If...?'

The Watcher speelt de hoofdrol in What If...The Watcher Broke His Oath?

Vanmorgen is de laatste aflevering van het eerste seizoen van What If...? online gekomen. Het is de afronding van een uitgebreide blik op wat het Marvel Multiverse is. Dit multiversum zien we in de aankomende films in het Marvel Cinematic Universe ook tot leven komen.

Na de sterke achtste aflevering "What If... Ultron Won?" krijgen we nu "What If...The Watcher Broke His Oath?" en die titel slaat ook op de gebeurtenissen in aflevering acht. In de afrondende aflevering lijken een aantal personages uit de eerdere afleveringen bij elkaar te komen.

Clip What If...The Watcher Broke His Oath?
In onderstaande clip zien we Party Thor uit aflevering zeven en het is al bekend dat de grimmige Doctor Strange Supreme weer tevoorschijn komt. Uiteraard ontbreken ook Ultron en The Watcher niet.



Overigens verscheen er ook al een poster voor de aflevering en daarop is het personage Gamora te zien, in de films gespeeld door Zoe Saldana. Check de complete animatieserie nu op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Al deze 'Star Wars'-series zijn in de maak!
Series / Featured

Al deze 'Star Wars'-series zijn in de maak!

Van The Book of Boba Fett tot Rangers of the New Republic.

Nadat Disney en Lucasfilm de Skywalker Saga afrondden met de wisselend ontvangen vervolgtrilogie debuteerde op Disney+ het succesvolle The Mandalorian. Van die serie verscheen verleden jaar al seizoen twee en vanaf 2022 kunnen we nog veel meer Star Wars verwachten op de streamingdienst.

Hieronder even als opfrisser alle series die in de maak zijn, en dat zijn er echt opvallend veel. Dit jaar start er slechts één seizoen, maar in 2022 komt er nog veel meer. Achter de series staan de namen van de showrunners.

- The Book of Boba Fett (29 december 2021) - Jon Favreau en Dave Filoni
- Obi-Wan Kenobi (2022) - Deborah Chow
- Andor (2022) - Tony Gilroy
- The Mandalorian (2022, seizoen 3) - Jon Favreau
- The Acolyte (onbekend) - Leslye Headland
- Ahsoka (onbekend) - Jon Favreau and Dave Filoni
- Lando (onbekend) - Justin Simien
- Rangers of the New Republic (onbekend) - Jon Favreau and Dave Filoni

The Mandalorian Universe
Een aantal van de series zijn verbonden aan The Mandalorian. De eerste spin-off is The Book of Boba Fett en daarna volgen nog Ahsoka en Rangers of the New Republic. The Acolyte lijkt een opzichzelfstaand verhaal te worden.

Deze zes afleveringen van The Book of Boba Fett komen vanaf 29 december 2021 op Disney+ te staan. Hieronder de teaser.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO onthult eerste beelden van 'Peacemaker'
Series / Video/clip/featurette

HBO onthult eerste beelden van 'Peacemaker'

De beelden van Peacemaker tonen een onwaarschijnlijke samenwerking in de HBO-serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De verwachting is dat we een eerste trailer voor Peacemaker te zien krijgen tijdens DC FanDome. Maar er is tijdens de presentatie van HBO Max een eerste clip vrijgegeven van de serie.

HBO kwam in het kader van de Europese lancering van streamingdienst HBO Max met beelden van de nieuwe serie. Het is het eerste grote en peperdure televisieproject van Warner Bros. dat zich afspeelt in het DC Extended Universe en een spin-off van de film The Suicide Squad.

Nieuwe leden van ARGUS
In de sneak peek zien we hoe John Cena's Christopher Smith meerdere leden van ARGUS leert kennen, waaronder Jennifer Holland's Emilia Harcourt en Steve Agee's John Economos.

Zij krijgen de opdracht om met Peacemaker samen te werken. En dat is wraak die Amanda Waller neemt voor de rol die het tweetal speelde in het overrulen van haar besluit tijdens de Corso Maltese-missie.

De groep is overduidelijk niet geïntimideerd door Peacemaker, want ze maken zijn belachelijke kostuum belachelijk. En dat hij een huisdier-adelaar heeft met de naam Eagle-y. De teaser eindigt met een nieuw logo en de belofte dat de serie in januari 2022 te zien is.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk beelden van de 'Sex and the City'-reboot en een releasedatum
Series / Nieuws

Eindelijk beelden van de 'Sex and the City'-reboot en een releasedatum

Je hoeft niet meer lang te wachten op het nieuwe seizoen van de serie.

HBO Max laat eindelijk beelden van de aankomende Sex and the City-reboot And Just Like That... zien. Die beelden bevestigen meteen dat de serie in december te zien is.

Voor de show keren Sarah Jessica Parker, Kristin Davis en Cynthia Nixon terug in de rollen van hun iconische personages. Na het ongelofelijke succes van de serie die zes seizoenen kreeg, maakten ze nog twee films in 2008 en 2010. En nu dus deze serie.

Al snel gemaakt
And Just Like That... werd in januari officieel aangekondigd, de opnames begonnen al in juni. In die tijd hoorden we opmerkelijk weinig over het verhaal.

Vandaag is er een nieuwe teaser voor And Just Like That... vrijgegeven die laat zien hoe de hoofdrolspeelsters allemaal samenkomen. Sarah Jessica Parker staat in kostuum als Carrie Bradshaw. Samen met haar co-sterren is ze in New York City om de boel op te nemen.

Parker bevestigde ook meteen dat de serie in december officieel op HBO Max komt te staan en blaast vervolgens een kushandje naar de camera. Hieronder de teaser:



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zombiehordes krijgen een nieuwe naam in 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Zombiehordes krijgen een nieuwe naam in 'The Walking Dead'

The Walking Dead: World Beyond geeft weer iets een nieuwe naam.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie The Walking Dead: World Beyond bedacht in zijn eerste seizoen al een nieuwe naam voor zombies. En nu is er een nieuwe naam bedacht voor de grote zombiehordes die te vinden zijn in het post-apocalyptische land.

The Walking Dead: World Beyond verkeert nu al in zijn laatste seizoen (en stond oorspronkelijk ook gepland voor slechts twee seizoenen). De spin-off toont meer van de brede wereld van de franchise, met de Civic Republic en zijn militaire vleugel, de CRM. Dat blijkt een organisatie met nederzettingen in New York, Pennsylvania, en dan zijn er nog gemeenschappen in Omaha, Nebraska, Portland.

Nieuwe namen
De CRM heeft een groot bereik doordat de organisatie veel helikopters gebruikt. En nu leren we dat ze die ook gebruiken in combinatie met de hordes aan zombies die door het land lopen.

In de eerste aflevering leren we dat de CRM de helikopters gebruiken om een grote horde zombies te lokken, die vervolgens een gemeenschap kan overweldigen. Maar ze heten bij de CRM dus geen hordes, maar wel kolommen.

Een wat aparte naam, maar niet gek aangezien het gigantische hordes zombies zijn, die kilometerslang door het land slingeren.

The Walking Dead: World Beyond is wekelijks met een nieuwe aflevering op Prime Video te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grootste Netflix-hit ooit krijgt vermoedelijk tweede seizoen
Series / Nieuws

Grootste Netflix-hit ooit krijgt vermoedelijk tweede seizoen

Hint Netflix nou naar een nieuw seizoen voor de megahit Squid Game?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft een update gegeven over een mogelijk tweede seizoen voor de serie Squid Game. De Zuid-Koreaanse lijkt zowaar een tweede deel te krijgen.

Het einde van Squid Game seizoen 1 laat nog genoeg over voor een nieuw seizoen. Veel van de mythologie is in nevelen omhuld, waarmee er nog wat grote verhaallijnen zijn die afgerond moeten worden.

Tweede seizoen maken
Het leek er oorspronkelijk niet direct op dat Netflix de serie Squid Game een tweede seizoen zou gaan geven. Maar gezien de bizarre populariteit van de serie, lijkt de kans vrij groot dat we dat gaan krijgen.

Sterker nog, Netflix's hoofd van de afdeling Global TV Bela Bajaria, vertelde over een mogelijk tweede seizoen tijdens een interview met de site Vulture.

"Hij heeft een film en nog iets waar hij aan werkt," begon Bajaria over de drukte en beschikbaarheid van maker en bedenker Hwang Dong-hyuk. Netflix zoekt nu "uit wat de juiste structuur voor hem is".

Hoewel het geen directe bevestiging is, duidt het er wel op dat Netflix kijkt naar een tweede seizoen. De serie Squid Game is op Netflix te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Brute 'Westworld'-beelden tonen een straat vol lijken
Series / Video/clip/featurette

Brute 'Westworld'-beelden tonen een straat vol lijken

De serie Westworld is volgend jaar weer te zien op HBO met seizoen 4.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een setvideo van het vierde seizoen van de serie Westworld is behoorlijk opvallend. We zien Dolores door een straat die bezaaid ligt met lijken lopen.

Maar het gekke is natuurlijk dat het derde seizoen van Westworld/i] ermee eindigde dat het personage van Evan Rachel Wood om het leven kwam, toen ze zichzelf uit het bestaan wiste om de kwaadaardige quantumcomputer Rehoboam te verslaan.

Niets is wat het lijkt
Fans van [i]Westworld
weten natuurlijk dat niemand ooit echt weg is in de franchise. Wood bleef betrokken en showrunners Jonathan Nolan en Lisa Joy vertelden al eens dat zij betrokken zou blijven.

De theorie van sommige fans is dat dit om een nieuw personage gaat. Een andere theorie is dat het om een andere versie van Dolores gaat, waarvan er misschien wel tientallen zijn.

Wat het ook is, zullen we straks pas zeker weten. Westworld blijft een serie die continu verrast en nooit duidelijk is tot de afleveringen te zien zijn (en zelfs dan soms blijft verbazen).

Bekijk de beelden hier.


Je kunt Westworld streamen op HBO, in Nederland op dit moment via Ziggo Movies & Series XL.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom zit John Constantine niet in 'The Sandman'?
Series / Nieuws

Waarom zit John Constantine niet in 'The Sandman'?

John Constantine ontbreekt in de serie The Sandman van Neil Gaiman. Waarom?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Schrijver Neil Gaiman vertelt tijdens een nieuw interview waarom John Constantine niet te zien zal zijn in de verfilming van The Sandman, zijn graphic novel waar Netflix een serie van maakt.

De ontwikkeling van de verfilming is al ruwweg dertig jaar in de maak. Ooit begon het als een film, met onder meer Joseph Gordon-Levitt als beoogd hoofdrolspeler. Inmiddels is het een serie die gemaakt wordt voor Netflix.

Geen John Constantine
De serie The Sandman volgt Dream, een van de zeven onsterfelijke wezens die bekend staan als the Endless, en de koning van verhalen. Hij wordt begin jaren 1900 gevangen tijdens een occult ritueel.

Na een eeuw in gevangenschap ontsnapt Dream, en moet hij wennen aan de wereld van 2021, waarin hij tegelijk degenen die hem vingen probeert te pakken en de orde in zijn koninkrijk van Dreaming te herstellen.

In de comics is er een belangrijke rol weggelegd voor John Constantine. Maar in de serie van Netflix is de bekende warlock niet te zien. Dat heeft vooral te maken met de rechten op het personage, maar volgens Gaiman pakt het meteen goed uit.

Hieronder kan je het interview bekijken:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit lijkt de releasedatum van 'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' te worden
Series / Nieuws

Dit lijkt de releasedatum van 'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' te worden

De serie rond Obi-Wan Kenobi is nog niet te zien maar volgend jaar dan eindelijk!

Disney+ heeft voor fans een boel opwindende nieuwe dingen in zijn aanbod. Denk maar aan de live-action Star Wars-serie The Mandalorian. Zeer recent kwam nog Star Wars: Visions uit, een anthologie-serie.

Tegelijk is er een project waar fans jaren op hadden zitten wachten: de serie rond Obi-Wan Kenobi, het personage van acteur Ewan McGregor. Recent liet Disney al weten dat de opnames van de serie afgerond zijn. Maar wanneer die te zien zou zijn? Nou, dat lijkt nu wel bekend.

Obi-Wan serie
Cinelinx hoofdredacteur Jordan Maison laat op zijn Twitter-account weten dat de serie mogelijk in mei 2022 debuteert op Disney+.

De serie rondde recent zijn opnames af, waarmee het helemaal niet gek zou zijn om uit te gaan van een geplande release in de loop van mei. Dan zou de serie vermoedelijk op May the 4th, de fandag, te zien kunnen zijn.

Het toeval wil ook dat 4 mei 2022 een woensdag is, precies de dag waarop Disney+ gewoonlijk nieuwe afleveringen van zijn grootste series op zet.

Helemaal zeker is het nog niet, voorlopig gaat het om een gerucht:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is de favoriete 'Fresh Prince of Bel-Air' aflevering van Will Smith
Series / Nieuws

Dit is de favoriete 'Fresh Prince of Bel-Air' aflevering van Will Smith

De acteur vertelt tijdens een interview met GQ over zijn favoriet.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Will Smith onthulde tijdens een interview met GQ wat voor hem de meest memorabele aflevering van de serie The Fresh Prince of Bel-Air was. De acteur was tussen 1990 en 1996 te zien in de serie als een fictieve versie van hemzelf.

De serie volgt Smith die door zijn moeder naar zijn oom en tante gestuurd wordt om bij hen te wonen in hun gigantische landhuis in Bel-Air. De 53-jarige acteur reflecteerde tegenover GQ op zijn ervaringen met de serie en wat voor hem de meest bijzondere aflevering is.

Meest bijzondere aflevering
De acteur kiest aflevering 24 van seizoen 4, Papa's Got A Brand New Excuse. Daarin wordt Smith herenigd met zijn vervreemde vader Lou, en zien we Uncle Phil een belangrijke en behoorlijk gevoelige man zijn.

"Ik denk dat dit de aflevering is die mij het meeste bij is gebleven, want daar spreken mensen mij over op aan op straat. Dat was voor mij heel speciaal. James Avery en ik hadden een heel unieke vader-en-zoon relatie, zowel voor als achter de camera."

De cast van The Fresh Prince of Bel-Air omvat onder meer Smith, Alfonso Ribeiro, Janet Hubert, Karyn Parsons, Tatyana Ali, Daphne Maxwell Reid, en vele anderen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.