'The Walking Dead: World Beyond' heeft een hele grote schok

'The Walking Dead: World Beyond' heeft grote schok

De serie The Walking Dead: World Beyond eindigt met een wel heel grote cliffhanger.

Door onze nieuwsredactie, 5 oktober 2021 08:28

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het tweede seizoen van de serie The Walking Dead: World Beyond doet er nog een tandje bovenop. In dit artikel vertellen we je over de grote schok aan het einde van de eerste aflevering van het tweede seizoen.
Helemaal aan het einde van de aflevering zien we dat de serie er niet voor terugdeinst zijn personages in de laatste afleveringen gruweldaden te laten begaan.

The Walking Dead: World Beyond
Hope en Iris beginnen de serie met een zoektocht naar hun vader. Die stuurt hen een boodschap dat hij in gevaar is bij de Civic Republic.

Uiteindelijk blijkt dat het een manier was voor de CRM om Hope te lokken, die zich bij hen zou moeten voegen. Aan het einde van het tweede seizoen begaat ze een gruweldaad.

Iris komt erachter dat de Campus Colony niet meer bestaat. Ze vermoedt dat er iets mis is gegaan en dat de CRM daarmee te maken heeft. Terwijl ze 's nachts een CRM-faciliteit verkent, loopt ze een CRM-soldaat tegen het lijf en ze vermoordt hem, ondanks dat daar geen directe reden voor is.

En dat gaat gevolgen krijgen. De aflevering heet Konsekans, wat Creools is voor gevolgen. Welke dat worden moeten we nog zien. The Walking Dead: World Beyond is op Prime Video te zien, met wekelijks een nieuwe aflevering.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, The Walking Dead, AMC, Iris, Hope

Populair nieuws