search
Grootste Netflix-hit ooit krijgt vermoedelijk tweede seizoen
Series / Nieuws

Grootste Netflix-hit ooit krijgt vermoedelijk tweede seizoen

Hint Netflix nou naar een nieuw seizoen voor de megahit Squid Game?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft een update gegeven over een mogelijk tweede seizoen voor de serie Squid Game. De Zuid-Koreaanse lijkt zowaar een tweede deel te krijgen.

Het einde van Squid Game seizoen 1 laat nog genoeg over voor een nieuw seizoen. Veel van de mythologie is in nevelen omhuld, waarmee er nog wat grote verhaallijnen zijn die afgerond moeten worden.

Tweede seizoen maken
Het leek er oorspronkelijk niet direct op dat Netflix de serie Squid Game een tweede seizoen zou gaan geven. Maar gezien de bizarre populariteit van de serie, lijkt de kans vrij groot dat we dat gaan krijgen.

Sterker nog, Netflix's hoofd van de afdeling Global TV Bela Bajaria, vertelde over een mogelijk tweede seizoen tijdens een interview met de site Vulture.

"Hij heeft een film en nog iets waar hij aan werkt," begon Bajaria over de drukte en beschikbaarheid van maker en bedenker Hwang Dong-hyuk. Netflix zoekt nu "uit wat de juiste structuur voor hem is".

Hoewel het geen directe bevestiging is, duidt het er wel op dat Netflix kijkt naar een tweede seizoen. De serie Squid Game is op Netflix te zien.



Aanbevolen artikelen