HBO onthult eerste beelden van 'Peacemaker'

HBO onthult eerste beelden van 'Peacemaker'

De beelden van Peacemaker tonen een onwaarschijnlijke samenwerking in de HBO-serie.

Jim Pedd, 06-10-2021 10:23

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De verwachting is dat we een eerste trailer voor Peacemaker te zien krijgen tijdens DC FanDome. Maar er is tijdens de presentatie van HBO Max een eerste clip vrijgegeven van de serie.
HBO kwam in het kader van de Europese lancering van streamingdienst HBO Max met beelden van de nieuwe serie. Het is het eerste grote en peperdure televisieproject van Warner Bros. dat zich afspeelt in het DC Extended Universe en een spin-off van de film The Suicide Squad.

Nieuwe leden van ARGUS
In de sneak peek zien we hoe John Cena's Christopher Smith meerdere leden van ARGUS leert kennen, waaronder Jennifer Holland's Emilia Harcourt en Steve Agee's John Economos.

Zij krijgen de opdracht om met Peacemaker samen te werken. En dat is wraak die Amanda Waller neemt voor de rol die het tweetal speelde in het overrulen van haar besluit tijdens de Corso Maltese-missie.

De groep is overduidelijk niet geïntimideerd door Peacemaker, want ze maken zijn belachelijke kostuum belachelijk. En dat hij een huisdier-adelaar heeft met de naam Eagle-y. De teaser eindigt met een nieuw logo en de belofte dat de serie in januari 2022 te zien is.


Lees meer over: Peacemaker, HBO Max, John Cena, The Suicide Squad, James Gunn

Populair nieuws