Wat gaat 'What If...?' seizoen 2 ons brengen?

In ieder geval bouwt de speelse animatieserie niet op naar Avengers 5.

Bram de Groot, 06-10-2021 12:24

Vandaag is de laatste aflevering van het eerste seizoen van de Marvel-animatieserie What If...? op Disney+ gezet. In die serie laat The Watcher uiteraard weer zien wat het Multiverse voor het Marvel Cinematic Universe betekent. Maar wat kunnen we verwachten van seizoen twee?
"Bij het tweede seizoen houden we vast aan de anthologievorm. Het worden geheel nieuwe verhalen, met nieuwe helden. En we halen meer uit Fase Vier dan dat we dit seizoen konden," zei schrijver A.C. Bradley tegenover Entertainment Weekly.

"Hopelijk zien we momenten van Eternals en Shang-Chi en de Black Widow-personages," voegde hij toe. "Het leuke van What If...? is dat we het hele oneindige multiversum kunnen verkennen, dus we proberen zoveel als mogelijk om ons heen te kijken. Ik wil met alle personages spelen."

Geen opbouw naar Avengers 5
"We zijn niet een show die is ontworpen om Avengers 5 op te zetten," vervolgde Bradley. "Het is gewoon entertainment en wat de helden voor ons betekenen. Toen ik de baan aannam, was een van mijn regels: laten we vrij zijn in wat we doen. We zijn in het multiversum - we moeten zo vrij zijn als maar kan, iets dat nooit in de films en series zal kunnen."

Check het complete eerste seizoen van de animatieserie What If...? nu op Disney+.Bron: EW

Lees meer over: What If, Marvel, Disney, Jeffrey Wright, Tom Holland, Chadwick Boseman, Benedict Cumberbatch, Michael B Jordan, Chris Hemsworth

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-ster had nog nooit van serie gehoord

'Doctor Who'-ster had nog nooit van serie gehoord

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in