Groots gevecht in afronding 'What If...?'

The Watcher speelt de hoofdrol in What If...The Watcher Broke His Oath?

Bram de Groot, 06-10-2021 11:47

Vanmorgen is de laatste aflevering van het eerste seizoen van What If...? online gekomen. Het is de afronding van een uitgebreide blik op wat het Marvel Multiverse is. Dit multiversum zien we in de aankomende films in het Marvel Cinematic Universe ook tot leven komen.
Na de sterke achtste aflevering "What If... Ultron Won?" krijgen we nu "What If...The Watcher Broke His Oath?" en die titel slaat ook op de gebeurtenissen in aflevering acht. In de afrondende aflevering lijken een aantal personages uit de eerdere afleveringen bij elkaar te komen.

Clip What If...The Watcher Broke His Oath?
In onderstaande clip zien we Party Thor uit aflevering zeven en het is al bekend dat de grimmige Doctor Strange Supreme weer tevoorschijn komt. Uiteraard ontbreken ook Ultron en The Watcher niet.Overigens verscheen er ook al een poster voor de aflevering en daarop is het personage Gamora te zien, in de films gespeeld door Zoe Saldana. Check de complete animatieserie nu op Disney+.

Bron: IGN

Lees meer over: What If, Marvel, Disney, Jeffrey Wright, Tom Holland, Chadwick Boseman, Benedict Cumberbatch, Michael B Jordan, Chris Hemsworth

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix