Netflix onthult eerste trailer 'Locke & Key' seizoen 2

Netflix onthult eerste trailer 'Locke & Key' S2

Locke & Key krijgt een trailer voor het tweede seizoen en die ziet er echt gaaf uit.

Jim Pedd, 7 oktober 2021 12:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het leek een eeuwigheid te duren, maar eindelijk keert Locke & Key terug naar Netflix. We hebben vandaag de eerste trailer te pakken van de serie, die je onderaan dit bericht kan bekijken!
Locke & Key keert op 22 oktober terug met een gloednieuw seizoen. En eerder deze week beloofde Netflix al dat we een trailer zouden krijgen van de serie. Nou, die belofte is ingelost, want vandaag zijn de beelden er.

Locke & Key seizoen 2
Locke & Key heeft hoofdrollen voor Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones en Jackson Robert Scott als de familie Locke.

Nadat hun vader onder mysterieuze omstandigheden om het leven komt, verhuizen de drie Locke-broers en -zussen en hun moeder hun grootouderlijk huis, Keyhouse. Eenmaal daar komen ze erachter dat het vol magische sleutels zit die verbonden lijken te zijn aan de dood van hun vader.

Terwijl de Locke-kinderen verschillende sleutels en hun unieke krachten verkennen, ontwaakt een mysterieuze demon, die zich nergens door laat stoppen om het tegen hen op te nemen en de sleutels af te pakken.

Locke & Key staat op Netflix. Hieronder de trailer:


Bron: CB

Lees meer over: Locke and Key, Trailer, Netflix

Populair nieuws