search
Laatste seizoen 'Lost in Space' krijgt eerste trailer én releasedatum
Series / Trailer

Laatste seizoen 'Lost in Space' krijgt eerste trailer én releasedatum

Netflix onthult de eerste beelden van het laatste seizoen van Lost in Space.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De eerste trailer voor het derde seizoen van Netflix-serie Lost in Space is er dan eindelijk. Na bijna twee jaar wachten hebben we eindelijk de beelden!

De serie is een sci-fi reimagining van schrijver Johann David Wyss's boek The Swiss Family Robinson uit 1812, en op zichzelf weer gebaseerd op de klassieke CBS-serie uit de jaren 1960. Matt Sazama en Burk Sharpless schrijven de serie en Zack Estrin is de showrunner.

Lost in Space seizoen 3
Het aankomende derde seizoen van de televisieserie is op 1 december te zien op Netflix.

De opnames van het seizoen begonnen ongeveer een jaar geleden, in oktober 2020. De cast bestaat ook dit seizoen weer uit Molly Parker, Toby Stephens, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Mina Sundwall, Ignacio Serricchio, Parker Posey en Brian Steele.

Netflix kwam ook al met een synopsis: Er ligt meer gevaar - en meer avontuur - in het verschiet voor de familie Robinson. De Jupiter 2 is gestrand op een mysterieuze oceaanplaneet zonder hun geliefde Robot. De Robinsons moeten samenwerken, met de bedriegende en manipulatieve Dr. Smith en de immer charmante Don West, om Resolute weer te bereiken en te herenigen met de andere kolonisten. Maar al snel komen ze erachter dat niet alles is wat het lijkt.

Een reeks nieuwe bedreigingen en onverwachte ontdekkingen komt op, terwijl ze Robot proberen te vinden en een veilige passage naar Alpha Centauri. Lost in Space staat op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen