search
Eindelijk brengt 'Riverdale' de crossover waar fans al jaren om vragen
Series / Nieuws

Eindelijk brengt 'Riverdale' de crossover waar fans al jaren om vragen

Sabrina the Teenage Witch komt naar Riverdale, eindelijk gaat het los!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sinds fans van Archie Comics erachter kwamen dat Chilling Adventures of Sabrina een live-action serie zou krijgen, hopen ze al dat de tienerheks ook naar Riverdale trekt. En dat gaat gebeuren, ook al is Chilling Adventures of Sabrina van Netflix inmiddels afgerond.

Riverdale laat namelijk weten dat het zesde seizoen een rol voor Kiernan Shipka als Sabrina heeft. Aangezien de seriefinale van Sabrina eindigde met de dood van de hoofdpersoon, lijkt dit bepaalde complicaties hebben. Maar haar bovennatuurlijke oorsprong maakt ook dat niets onmogelijk is voor de heldin.

Op de set
Shipka deelde op Instagram een foto van zichzelf op de set van Riverdale, met de caption "Van Greendale naar Riverdale. Zie je in seizoen 6."

Shipka is te zien in de vierde aflevering van het zesde seizoen met de passende titel The Witching Hour(s),

De aflevering kreeg ook al een omschrijving: Cheryl voert een gevaarlijke spreuk uit, eentje die het verschil tussen dood en leven kan betekenen voor een geliefd lid van de Blossom-familie. Gelukkig krijgt zij hulp van iedereens favoriete heks van in de twintig, de iconische Sabrina Spellman die op bezoek komt vanuit Greendale in deze crossover die jaren in de maak was.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen