'Westworld' seizoen 4 krijgt weer nieuwe werelden

Het nieuwe seizoen van Westworld laat weer nieuwe werelden zien.

Jim Pedd, 21-08-2021 08:35

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Na het explosieve derde seizoen van vorig jaar, wentelt Westworld richting een vierde seizoen. Wanneer dat seizoen te zien is weten we nog niet en het is ook nog niet bekend waar het precies over moet gaan.
Gelukkig weten we wel dat de serie op dit moment druk bezig is met de opnames. En waar we elk seizoen tot nu toe nieuwe werelden te zien kregen, zal dat klaarblijkelijk ook met dit derde seizoen het geval zijn.

Nieuwe werelden zien
Tegenover Deadline vertelde een van de bedenkers van de serie, Lisa Joy, dat we "heel leuke" nieuwe werelden te zien krijgen. Ook zit een castlid van de film Reminiscence in de serie.

"Je gaat wat nieuwe werelden zien die ik heel leuk vind, en je krijgt iemand te zien die ik op een grappige manier ontvoerd heb uit Reminiscence," vertelde Joy.

Eerder vertelde ze in een interview met ComicBook.com ook al dat ze nieuwe werelden zou verkennen en nieuwe intrigerende elementen. "Nou ik ben op dit moment druk aan het schrijven, en ik vind het tot nu toe heel erg fijn dat er altijd een heel nieuwe wereld is, iets nieuws om te verkennen."
Bron: Comic Book

Lees meer over: Westworld, HBO, Lisa Joy, Jonathan Nolan

Populair nieuws

Laatste serienieuws