Netflix cancelde al deze Original Series dit jaar

Netflix cancelde al deze Original Series dit jaar

Het was geen heel sterk jaar voor Originals als je zo kijkt naar dit lijstje.

Jim Pedd, 9 oktober 2021 om 09:15

Deze week kondigde Netflix weer het stoppen van een Original Series aan. Ditmaal was het de komedie Dash & Lily van producent Shawn Levy.
Vandaag zetten we alle Originals voor je op een rij die de afgelopen tien maanden door Netflix beëindigd zijn. Zet je maar schrap, want het zijn zestien series:

Dash & Lily (1 seizoen): Tegenpolen trekken elkaar aan als de cynische Dash en vrolijke Lily elkaar berichten en uitdagingen sturen via een rood boekje dat ze in New York voor elkaar achterlaten.

Hit & Run (1 seizoen): Een man die zoekt naar de ware toedracht van de dood van zijn vrouw, raakt verstrikt in een gevaarlijk web van geheimen en intriges, dat reikt van New York tot Tel Aviv.

Grand Army (1 seizoen): Vijf leerlingen op de grootste openbare highschool in Brooklyn proberen in een chaotische wereld te presteren, te overleven, los te breken en de toekomst vorm te geven.

Cursed: Gewapend met mysterieuze krachten en een legendarisch zwaard begint de jonge rebel Nimue samen met de charmante huurling Arthur aan een missie om haar volk te redden.

Emily’s Wonder Lab (1 seizoen): Wetenschapsfan en presentatrice Emily Calandrelli maakt STEAM superleuk met verbluffende activiteiten, demonstraties en thuisexperimenten die je aan het denken zetten.

Bonding (2 seizoenen): Een New Yorkse studente die bijklust als dominatrix, zet haar beste homovriend van de middelbare school in als haar assistent.

The Crew (1 seizoen): Het leven in de garage vliegt uit de bocht voor een NASCAR-teamleider en zijn hechte racecrew wanneer er een nieuwe baas aantreedt die alles anders wil doen.

Mr. Iglesias (3 seizoenen): De hilarische middelbareschooldocent Gabriel Iglesias probeert een verschil te maken in het leven van slimme maar onder de maat presterende leerlingen op zijn school.

Country Comfort (1 seizoen): Nadat haar carrière in het slop is geraakt, vindt een ambitieuze countryzangeres een nieuw begin als nanny voor een knappe weduwnaar en zijn vijf charmante kinderen.

Dad Stop Embarrassing Me! (1 seizoen): Wanneer zijn koppige dochter bij hem intrekt, ontdekt een alleenstaande vader en eigenaar van een cosmeticabedrijf al improviserend wat het betekent om een vader te zijn.

#blackAF (1 seizoen): In deze comedyserie krijgen Kenya Barris en zijn familie te maken met relationele, raciale en culturele uitdagingen terwijl ze proberen om te gaan met hun nieuwe succes.

Jupiter’s Legacy (1 seizoen): Ze zijn de eerste generatie superhelden. Maar als ze de fakkel doorgeven aan hun kinderen, neemt de spanning toe en gelden de oude regels niet meer.

La Révolution (1 seizoen): In een alternatieve geschiedenis wordt het 18e-eeuwse Frankrijk getroffen door een geheimzinnige ziekte, die leidt tot een wrede strijd tussen rebellen en de adel.

Monarca (1 seizoen): Ana María keert na 20 jaar terug naar Mexico om de leiding te nemen over het tequila-imperium van haar familie, dat ten onder dreigt te gaan door corruptie en geheimen.

The Duchess (1 seizoen): Alleenstaande moeder Katherine zoekt balans tussen haar carrière, haar tienerdochter en haar relatie met haar vriend. En ze overweegt om zwanger te worden van haar ex.

The Irregulars (1 seizoen): Een groep buitenbeentjes onderzoekt een reeks bovennatuurlijke misdaden in Victoriaans Londen voor dr. Watson en zijn schimmige partner, Sherlock Holmes.

Lees meer over: Netflix, Original, Gecancelled

Populair nieuws