'WandaVision' brengt oude schurkin terug

'WandaVision' brengt oude schurkin terug

Agatha Harkness keert terug voor meer afleveringen van de serie WandaVision.

Jim Pedd, 9 oktober 2021 10:23

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Kathryn Hahn heeft een nieuwe deal getekend met Marvel Studios om haar rol als WandaVision-schurk Agatha Harkness opnieuw te spelen in zowel films als series van Disney+.
Hahn bracht het personage tot leven in de Marvel-serie WandaVision. Daarin deed ze alsof ze een nieuwsgierige buurvrouw was van de titelhelden van Elizabeth Olsen en Paul Bettany. In de laatste drie afleveringen kwamen we erachter wie zij echt was: een oeroude heks die de Chaos Magic van Wanda probeerde te stelen.

Agatha Harkness
Hahn's werk als Agatha werd uiterst goed ontvangen door zowel critici als het publiek. Ze wist briljant de overgang te maken van sitcom naar een angstaanjagende schurk.

Ze kreeg er zelfs een Emmy-nominatie voor (al verzilverde ze de prijs niet). Hoewel Hahn eerder aangaf niet zeker te zijn van een terugkeer, horen we nu dus dat ze zeker meer afleveringen en films maakt als Agatha.

Er is een spin-off serie in de maak rond het personage. En dat is niet het enige, volgens Deadline heeft ze in elk geval getekend voor veel nieuw materiaal!

De serie WandaVision is op Disney+ te zien.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Agatha Harkness, WandaVisioN, MCU, Marvel Studios

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws